Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
ovo nismo očekivali

Pamela otkrila: Nikad se nisam osjećala dovoljno lijepom

Iako u očima mnogih muškaraca predstavlja istinski seks simbol i mami njihove uzdahe, glumica Pamela Anderson i zvijezda popularne serije 'Spasilačka služba' otkrila je kako se nikad nije osjećala dovoljno lijepom.

Image

Pamela Anderson

Foto: Instagram
RTL/ 27.1.2015. u 17:11
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Zvijezda hit serije iz 90-ih godina 'Spasilačka služba' i jedan od najprepoznatljivijih seks simbola Pamela Anderson, otkrila je kako se nikad nije osjećala posebno lijepom.

"Potpisala sam ugovor s jednom modnom agencijom. To je smiješno. Nikad se nisam osjećala dovoljno lijepom da bih bila model", rekla je Pamela.

Glumica tvrdi kako su je u obitelji oduvijek učili istinskim vrijednostima, te da se ne boji starenja.

"Majka mi je uvijek govorila da ljepota dolazi iznutra, i iako je to možda kliše, vjerujem da je istina. Unutarnja ljepota traje zauvijek. Ne želim zauvijek ostati mlada, želim ostariti. Želim iskusiti svaki period svog života i ne želim se bojati starenja", rekla je, a zatim dala kritički pogled na današnji svijet medija i industrije.

"Današnji svijet i industrija uzrokuju strah od starenja kod ljudi, jer smatraju da ih napušta njihov dobar izgled. ja sam ustvari sretna jer nikada nisam ni smatrala da izgledam dobro, pa nemam što izgubiti. Dobro sam se zabavljala, znam da mogu biti seksi i provokativna te koristiti svoj izgled da dobijem ono što želim", zaključila je Anderson.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Tko stoji iza toga?

Na internetu osvanule fotografije na kojima srpska influencerica pozira gola, Anja Bla se odmah oglasila

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba