Play ponuda
Play ponuda
ljubavna priča

Par koji je preživio sve: Liam Hemsworth i Miley Cyrus su se zaručili kao tinejdžeri, prekinuli vezu pa ponovno zaručili i vjenčali

Nakon 10 godina prekida, pomirenja i tone drame, Miley Cyrus i Liam Hemsworth su napokon bračni par. Ali znate li kako su došli do oltara i kako se veza koja je počela na setu romantičnog filma pretvorila u bajku u stvarnom životu? Ljubavna priča ovog slavnog para navest će vas da ponovno vjerujete u ljubav, a da biste saznali sve o njoj kliknite 'SLJEDEĆA'

Image
Foto: www.profimedia.hr
Tabloid.hr/ 23.5.2019. u 15:33

Upoznavanje na filmskom setu i burni počeci veze

Miley i Liam su se upoznali na setu romantičnog filma 'The Last Song' 2009. godine. Radnja filma se vrti oko mladog para, a to je glumcu bila prva velika uloga, baš kao i Miley koja je dotad uglavnom bila poznata kao Hannah Montana.

Nakon što je u javnost procurila fotografija njihovog poljupca sa seta počele su kružiti glasine o romansi.

Šuškanja su potvrdili svojim prvim zajedničkim pojavljivanjem na premijeri filma u kojem su zajednu glumili u ožujku 2010. 

Iako su tada izgledali jako zaljubljeni, prvi se problemi javljaju već u kolovozu kada su navodno prekinuli, ali su već idućeg mjeseca ponovno viđeni zajedno.

1/5
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
teško razdoblje

Taylor Swift otkrila da joj majka ima tumor na mozgu

Pročitajte još

Image
teško razdoblje

Taylor Swift otkrila da joj majka ima tumor na mozgu

Play ponuda

Više s weba