Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
KONTROVERZNI LJUBAVNICI

Par se nakon dvije godine vrijeđanja iznenada pomirio!

Usred sudske bitke starlete Nine Morić i njezina bivšeg supruga Fabrizija Corone dogodio se neočekivani preokret. Problematični par se nakon dvije godine vrijeđanja po tabloidima iznenada pomirio!

RTL/ 31.10.2012. u 17:57
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nina Morić i Fabrizio Corona opet su zajedno. Tvrde tako talijanski mediji , a njihove napise potvrdio je i sam Fabrizio Corona koji je za jedan talijanski časopis izjavio da se doista vratio poznatoj hrvatskoj starleti. Ovjekovječile su njihovu bliskost i kamere na milanskom sudu gdje su se prije nekoliko dana sreli kako bi dogovorili skrbništvo nad sinom Carlosom. Upravo je desetogodišnjak i najvažnija osoba u Nininom životu!

Posljednji susret na sudu nije dobro prošao pa je Nina uzrujana zbog rasprave prije dva tjedna završila u bolnici zbog alkohola i tableta za spavanje. No, nije to prvi put da je Nina zbog Corone završila u bolnici. 2009. godine, u tijeku razvoda, uzela je više od 20 tableta. O tome je tada svjedočio i njezin ujak Slavko Sakoman.

Corona ju je često ljutio pa je Nina upadala u sve veće depresije, koje su se očitovale njezinim čestim odlascima u bolnicu na triježnjenje, ali i na fizičkom izgledu.

Njezin jedini lijek, čini se, nažalost je upravo Corona koji je dovodi do ludila, ali i diže u nebesa!

Fatalni susret dvaju ljubavnika dogodio se prije trinaest godina na losangeleskom aerodromu, a samo dvije godine kasnije su se i vjenčali!

Niti Ninini seksualni podvizi nisu uspjeli zadržati Coronu zauvijek u njezinu krevetu pa je krenula sa 'podvizima' kod plastičnih kirurga misleći da će joj to spasiti i brak i karijeru. No prevarila se, plastična NIna izgleda lošije nego ikada, ali zato je   - čini se, sretna jer opet ljubi muškarca svog života!   

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
popularna splićanka

Lidija Bačić: 'Frajeri mi stalno nude izlazak, večeru, pa čak i brak'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba