Play ponuda
Play ponuda
prava provokatorica

Paris Hilton čestitala Kim Kardashian rođendan i podsjetila na vremena kad je bila njezin potrčko

Za slučaj da je netko zaboravio, Paris Hilton je iskoristila rođendan Kim Kardashian kako bi podsjetila odakle je starleta krenula te da je nekada bila njezina asistentica koja joj je udovoljavala u svim njezinim prohtjevima

Image
Foto: Instagram
Vijesti.hr/ 23.10.2015. u 10:42
Play ponuda

Bogata nasljednica Paris Hilton sjetila se rođendana svoje bivše najbolje prijateljice i čestitala joj ga na jako zanimljiv način.

Image
bile su nekad kao prst i nokat

Ovako su Kim i Paris izgledale prije devet godina

Image
bile su nekad kao prst i nokat

Ovako su Kim i Paris izgledale prije devet godina

Budući da su svi već zaboravili odakle je sve krenulo i kako je Kim Kardashian postala planetarno popularna, Paris je sve odlučila podsjetiti na ta vremena.

Prije nego je njezin pornić 'procurio' u javnost, nitko nije znao tko je Kim Kardashian pa se bogata nasljednica lanca hotela 'Hilton' za starletin rođendan prisjetila vremena kada je Kim bila njezina asistentica, ili bolje rečeno - potrčko.

Kim je tada ispunjavala sve Parisine prohtjeve, služila joj, spremala ormare i masirala joj stopala, a bogatašica ju je zauzvrat svugdje vodila sa sobom.

Hilton je na Instagramu podsjetila na ta vremena i objavila fotku s jednog od putovanja, na kojoj pozira s Kim.

"Sretan rođendan Kim Kardashian. Želim ti sve najbolje za tvoj poseban dan. Ovo je bilo zabavno putovanje u Australiju, a uvijek smo znale uskladiti naše torbice", napisala je Paris.

Teško je procijeniti je li se Paris ovime htjela narugati staroj prijateljici ili se jednostavno prisjetila dobrih starih vremena. A i Kim je sada daleko popularnija od nje, pa možda želi i obnoviti to prijateljstvo iz sada već daleke prošlosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
najveće ex-yu zvijezde

Tragične sudbine zvijezda 'Žikine dinastije': 'Žika' je tešku tugu skrivao čitav život, a 'Marija' je skončala na ulici

Play ponuda

Više s weba