Play ponuda
Play ponuda
ljubiteljica alkohola

Partijanerica Anne Hathaway: 'Posljednji sam put nakon cuganja bila mamurna čak pet dana'

'Da nisam glumica, vjerojatno bih bila alkoholičarka', rekla je u nedavnom intervjuu Anne

Image
Foto: www.profimedia.hr
Tabloid.hr/ 19.4.2019. u 11:42
Play ponuda

Još je u siječnu ove godine poznata holivudska glumica Anne Hathaway javno progovorila o svom problemu s alkoholom i o tome kako je prestala piti u kolovozu 2018. 

>>Anne Hathaway priznala kako ima problema s alkoholom: 'Prestajem zbog sina'

"Moj sin zaista dolazi u godine kada me treba tijekom cijelog dana", rekla je i spomenula priču u kojoj je mamurna otišla sa sinom u školu te kako joj se nije svidjela ta verzija sebe. 

Nedavno je u jednom intervjuu priznala kako joj je najrecentniji mamurluk trajao čak pet dana. "To je bila sesija pijančevanja s prijateljima u kojoj smo slavili jedan rođendan. Zaista nikada ne bih mogla biti osoba koja će cugati jednu čašu vina cijelu večer", zaključila je. 

>>Anne Hathaway konačno popustila: objavila prvu fotku preslatkog sinčića Jonathana

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

"Nisam čak ostavila alkohol zbog samog cuganja, već zbog mamurluka koji su mi pravili probleme. Kada budem ponovno imala vremena da nekoliko dana budem mamurna, počet ću piti. No, to se neće dogoditi dok je sin sa mnom u kući", rekla je u jednom intervjuu. 

Na posljetku se našalila dok je odgovarala na pitanje koju bi karijeru odabrala kada ne bi bila glumica. "Mogu se zamisliti kao učiteljica. Ili kao članica vojske. No, mislim da bih na kraju bila alkoholičarka", priznala je. 

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Malala Yousafzai

Najmlađa nobelovka kojoj su talibani pucali u glavu zasjala na naslovnici britanskog Voguea

Play ponuda

Više s weba