Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
nogometaš ima dokaze

Patricia Klasnić navodno izmislila preljub?

Nakon što se javnost tjednima zgražavala nad preljubom proslavljenog hrvatskog nogometaša Ivana Klasnića, izvori bliski njemu potvrdili su kako on posjeduje dokaze koji će rasvijetliti cijelu situaciju i pokazati kako je Patricia izmislila skandal.

Image
Foto: RTL
S.K./ 28.12.2011. u 9:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Prema pisanju tjednika Max, Ivan Klasnić navodno posjeduje dokaze da je njegova supruga izmislila skandal kojeg su pratili svi europski tabloidi.

Patricia Klasnić, koja je zatražila razvod, prije nekoliko tjedana je istupila u medije s pričom kako ju je njen voljeni suprug sustavno i bezbrižno varao dok je ona boravila s kćerkicom u Njemačkoj, a on igrao u Velikoj Britaniji.

Ona je navodno nenajavljeno posjetila supruga u njegovom domu na mančesterskoj adresi te se šokirala fotografijama i odjećom nepoznate žene u stanu.

Odmah je zatražila razvod i cijelu priču ispričala jednim njemačkim novinama, dok je Ivan šutio.

Njegovi odvjetnici su mu zabranili da istupa u javnost dok ne završi brakorazvodna parnica, no izvor blizak njemu je ipak šapnuo medijima kako Klasnić ima snimke stana koji pobijaju njene riječi.

Dok se javnost zgražavala kako je nevjerni nogometaš mogao prevariti suprugu koja je bila uz njega u njegovim najtežim životnim trenutcima, Klasnić strahuje kako bi mogao izgubiti skrbništvo nad kćerkicom.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Što kažete?

JE LI OVO ISTA OSOBA? Fotografije iz mladosti Maye Berović procurile u javnost, evo kako je izgledala

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba