Play ponuda
Play ponuda
bizaran razlog

Pattinson otkrio zašto mu bivša djevojka više nije seksi

Pattinsonov najveći problem s Kristen Stewart je sada njezina - kosa. Dok su on i glumica bili zajedno, Kristen je imala dugu bujnu kosu, a ubrzo nakon njihova prekida se ošišala na kratko.

Image
Foto: BigPictures/PIXSELL
RTL/ 4.12.2014. u 9:20
Play ponuda

Robert Pattinson i Kristen Stewart su se upoznali na snimanju  'Sumrak sage' i ubrzo započeli ljubavnu vezu. Nekoliko puta su prekidali i ponovno se mirili, a jedan od razloga bio je i taj što je Kristen prevarila Roba s redateljem filma Snjeguljica i lovac' u kojem je igrala Snjeguljicu.

Robert je nakon toga nastavio sa svojim životom i našao novu djevojku, a sada je otkrio i zašto mu bivša više nije nimalo seksi.

Njegov najveći problem s Kristen je sada njezina - kosa. Dok su on i glumica bili zajedno, Kristen je imala dugu bujnu kosu, a ubrzo nakon njihova prekida se ošišala na kratko.

Image
Foto: Lionel Hahn/Press Association/PIXSELL
Image
Lionel Hahn/Press Association/PIXSELL"Robu je uvijek Kristen bila najdraža s dugom kosom, tako da ga nije previše impresionirala njezina nova kratka frizura. To mu nije nimalo seksi. On obožava dugu kosu svoje nove djevojke, jer mu je ona znak ženstvenosti", ispričao je izvor za Hollywood Life.

Pattinson je zato 'lud' za svojom novom djevojkom, pjevačicom FKA Twigs, a i ona je u nedavnom intervjuu ispričala kako je Rob muškarac kojeg voli. Navodno su već razgovarali o braku. Pa tko zna, možda ovaj britanski srcolomac uskoro uplovi i u bračnu luku.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
velika tuga

Otkriveno od čega je preminuo trogodišnji sin Srđana Todorovića

Play ponuda

Više s weba