Ostalo

Bliži se dodjela Oscara, a iznenađenja sve više: Penelope Cruz i Javier Bardem ispisali novu stranicu...

Javier Bardem i Penelope Cruz nižu uspjehe na privatnom, ali i poslovnom planu

L.K.
10.02.2022 17:00

Slavni glumački par, Penelope Cruz i Javier Bardem , pored ljubavi i glume nižu same uspjehe. Jedno od njihovih posljednjih velikih postignuća je nominacija za prestižnu nagraduOscaru kategorijama najboljih glumaca. Iako je riječ o nominaciji za najveću filmsku nagradu, u posljednjih godinu dana, popularni par se pozicionirao na šesto mjesto u borbi za zlatni kipić među onim kolegamakoji su na oltaru izrekli "uzimam".

Javier Bardem je dobio nominaciju za najboljeg glumca u filmu 'Being the Ricardos', dok je Penélope Cruz nominirana za ulogu u 'Paralelne majke'. Ova, 94. po redu dodjelazlatnog kipića održat će seu nedjelju, 27. ožujka 2022.u holivudskom Dolby Theatreu.

Ipak, u ovogodišnjoj dodjeli nagrade, jednu stvar će preuzeti iz pretpandemijskog "starog normalnog" - službenog voditelja programa.

Podsjećamo kako su za najveću filmsku nagradu dosad bili nominirani bračni parovi kao što su Lynn Fontanne i Alfred Lunt , Frank Sinatra i Ava Gardner , Elsa Lanchester i Charles Laughton , Rex Harrison i Rachel Roberts te Richard Burton i Elizabeth Taylor .

Pročitajte još
Penelope Cruz ne dopušta svojoj djeci mobitele, a ni društvene mreže: 'Izgleda da sam u manjini...'

S druge strane, postoje brojni parovi koji nisu ozakonili svoju ljubav, a pronašli su se na listi nominiranih glumaca spomenute nagrade u istoj godini. Neki od njih su Vivien Leigh i Laurence Olivier te Jack Nicholson i Anjelica Huston .

Jedan par je posebno zanimljiv jer su unutar prethodno spomenute kategorije. Riječ je o Kirsten Dunst i Jesseju Plemonsu koji su se zaručeni još od siječnja 2017. godine i zajedno imaju dvoje djece - Ennisa Howarda i Jamesa Roberta . Čak su i nominirani za najbolje glumce u istom filmu 'The Power of the Dog', samo što je Dunst u kategoriji za glavnu glumicu, dok je Plemons u kategoriji za sporednog glumca.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.