Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
EKSKLUZIVNE SNIMKE

Penelope nije mogla pobjeći kamerama RTL-a

Fotografije Penelope Cruz i Javiera Bardema preplavile su portale, a mi vam donosimo snimke glumačkog para koji poput mnogobrojnih holivudskih zvijezda nije odolio ljepotama Jadrana. Naša ih je kamera dočekala u Prigradici na Korčuli, a jedini smo zavirili i na sam filmski set na najbolje čuvanom jadranskom otoku.

K.T./ 28.9.2011. u 19:13
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Koliko se god trudila skrivati na osamljenim korčulanskim plažama, Penelope Cruz oku naše kamere nije mogla pobjeći! Pratili smo je u stopu, baš kao i njezin suprug Javier Bardem. Oboje su prvo pokazali veliko nezadovoljstvo prema naletu hrvatskih medija na njihovu privatnost, no na kraju su morali popustiti, pa čak se i nasmiješiti.

Glumica na Korčuli snima scene za film "Venuto al Mondo", a naš ju je gledatelj snimio kako se priprema na setu i u pratnji supruga šeće oko svjetionika na obližnjem otočiću Pločica.

Penelope i Javier na Korčuli će se zadržati sljedećih nekoliko dana, a s njima je i njihov osmomjesečni sin, kojeg, dok Penelope snima, čuva dadilja u vili u kojoj borave. Glumica je tjelohraniteljima zaprijetila čak i otkazom ukoliko joj tijekom boravka na Jadranu netko snimi dijete.

Tako je to sa svjetskim zvijezdama - vole Jadran, ali im uporno smeta interes naših ljudi. Nisu ni svjesni da su sa sobom doveli i dašak Hollywooda, na kojeg imun ne može ostati nitko, pa čak ni bajkovita Korčula!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Pravi show!

Ovo može samo Dara Bubamara! Na pozornici joj 'ispale' tangice i grudnjak, a ona fanove počastila 'vrućim' plesom

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba