Ostalo

Pete Davidson izgubio živce na nastupu i izvrijeđao publiku koja je tipkala po mobitelima: 'Vi ste...

Davidson je počeo urlati na publiku jer je uočio da se služe mobitelima, a njihovo je korištenje bilo zabranjeno tijekom nastupa

Tabloid.hr
28.08.2019 09:39

Komičar Pete Davidson je napao publiku tijekom nastupa na Sveučilištu središnje Floride zbog njihovog korištenja mobitela.

Na Floridu je doletio vidno umoran, a prizor studenata koji drže mobitele u zraku ga je očito toliko uzrujao da ih je počeo nazivati svakakvim imenima.

Iako su u početku mislili da se radi o dijelu nastupa te su se smijali njegovom vrijeđanju, publici je ubrzo postalo jasno da zaista misli ono što govori.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Da stvar bude ironičnija, Davidsonovo vrijeđanje su studenti snimili svojim mobitelima i objavili na društvenim mrežama.

"Kad netko dođe u vaš je**nigrad i želi nastupati i umoran je i leti sve do ove vuko****** da bi vam pričao viceve, privilegirani mali šu*ci, nemojte uništavati nastup ljudima koji zaista žele biti ovdje", urlao je komičar.

"Ne plješćite jer je polavas to napravilo. To je sje****, zato smo tako sramotni, zato će svijet skončati za 25 godina, jer ste je**noretardirani! Mislim to, idioti! Trebate se samo pristojno ponašati. Moram imati je**nudječju patrolu kao da ste petogodišnjaci. To je je**nosramotno. Trebali biste odrasti", nastavio je Davidson i šokirao studente u publici.

Iako ima samo 25 godina, održao je lekciju studentima od kojih nije puno stariji."Želite da vas odrasli poštuju? Želiteda se roditelji ponose vama? Znate li koliko je je**no sramotno biti naše dobi i hodati okolo dok svi znate da ste je**niidioti? Je**no odrastite", rekao im je Pete.

Iako je član 'Saturday Night Livea' i stand-upom se bavi nekoliko godina, Davidson je poznatiji po burnoj vezi i brzim zarukama s pjevačicom Arianom Grande . Nakon prekida s njom, bio je u krakoj vezi s 21 godinu starijom glumicom Kate Beckinsale .