Ostalo

Piers Morgan: 'Napio sam se s Meghan Markle'

Slavni britanski voditelj ispričao je kako se s glumicom sprijateljio na Twitteru. Dopisivali su se, pa mu se javila kad je došla u London. Dodao je da ju

Tabloid.hr
29.11.2017 15:43

Slavni britanski voditelj Piers Morgan na televiziji se pohvalio kako se napio s budućom suprugom princa Harryja, ali i kako je on na neki način zaslužan za njihovo upoznavanje.

Piers je ispričao kako jes Meghan Marklepočeo komunicirati oko serije "Face" u kojoj je glumila. Zapratio ju je na Twitteru i ona mu je odgovorila "Hvala vam što me pratite. Veliki sam vaš fan."

Tako su komunicirali dok ona jedan dan nije stigla u London i poslala mu poruku da je ondje i hoće li se naći s njom.

"Odgovorio sam da sam u lokalnom pubu i neka dođe. I doista je stigla. Bilo je to nevjerojatno. Došla je onako cijela sređena, a u pubu ja i pet lokalca kojima su oči ispale kad su je ugledali. ", objasnio je Piers i dodao da je ona popila trimartinija, onu verziju s votkom, a on je popio tri velike pive te da su se družili 90 minuta.

Megan je dobila poruku od nepoznatog muškarca te je rekla da mora ići na večeru u ekskluzivni klub samo za članove.

"Stavio sam je UBER i otišla je. Tri mjeseca nakon toga sam saznao da je te ili sljedeće večeri upoznala princa Harryja ondje.", rekao je Piers.