Play ponuda
Play ponuda
RAZLJUTILI PJEVAČICU

Pink obožavateljima: Poljubite me u dupe!

'Tijekom svakog izlaska na pozornicu, ostavim srce i dušu za sve vas. Uništavam svoje tijelo i glasnice, često se razbolim, no bez obzira na to sve, u većini slučajeva nastupam. Ljudsko sam biće i normalno je da se i ja razbolim. To je izvan moje kontrole, za to se ne mogu ispričati', poručila je Pink.

Image

Pink

Foto: Britta Pedersen/DPA/PIXSELL
RTL/ 7.5.2013. u 14:52
Play ponuda

Pjevačicu Pink uistinu su razljutili obožavatelji koji nisu imali razumijevanja za otkazivanje njenog koncerta u Birminghamu. Naime, Pink se fanovima obratila otvorenim pismom na blogu i pokušala objasniti da je nastup otkazala zbog toga što je prošlog tjedna bolovala od rotavirusa koji uzrokuje infekciju probavnog sustava. 

Rekla je da je zbog otkazivanja koncerta dobila jako puno nepristojnih mejlova punih mržnje pa je toj vrsti obožavatelja poručila da nije u redu od nje očekivati savršenstvo.

"Tijekom svakog izlaska na pozornicu, ostavim srce i dušu za sve vas. Uništavam svoje tijelo i glasnice, često se razbolim, no bez obzira na to sve, u većini slučajeva nastupam. Ljudsko sam biće i normalno je da se i ja razbolim. To je izvan moje kontrole, za to se ne mogu ispričati", poručila je Pink.

Istaknula je kako će sad svaki put kad se razboli, morati razmišljati o tome hoće li se obožavatelji "okrenuti protiv nje kao bijesni psi". Ispričla se svim fanovima koji imaju razumijevanja, a ostalima poručila: "Poljubite me u moje skoro zdravo dupe!".

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Fatalna influencerica

Baka Prase zbog nje se povukao, prekid ga je jako pogodio: Tko je zapravo Anja Bla?

Play ponuda

Više s weba