Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
treumatični događaji

Pink otvoreno o pobačaju: 'Prvi od nekoliko njih doživjela sam sa samo 17 godina'

Pink se nikada nije sramila pričati o privatnom životu, ali u posljednje vrijeme otkriva zaista potresne i dosad nepoznate detalje

Image
Foto: www.profimedia.hr
Tabloid.hr/ 30.4.2019. u 10:42
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Pink je otvoreno progovorila o tragediji koja ju je zadesila u tinejdžerskim godinama.

Naime, samo nekoliko dana prije izdanja svog novog albuma 'Hurts 2B Human' pjevačica je za USA Today otkrila inspiraciju iza pjesama, koje između ostalog govore o njezinoj bitci s anksioznošću, samopouzdanjem i ljubavlju prema sebi.

>> Hrabra Pink progovorila o najtežem životnom razdoblju: 'Htjela sam si oduzeti život'

Pjesma 'Happy' joj je pritom jako posebna budući da u njoj pjeva o pobačaju kojeg je proživjela kao tinejdžerica. "Otkad mi je bilo 17 mrzila sam svoje tijelo, osjećam kao da je i ono mene mrzilo", stihovi su spomenute pjesme.

"Oduvijek sam imala vrlo jako tijelo gimnastičarke, ali kao 17-godišnjakinja sam doživjela spontani pobačaj. Htjela sam roditi to dijete. Kada vam se to dogodi, kao ženi ili djevojci, imate osjećaj kao da vas tijelo mrzi i da je slomljeno, da ne radi ono što bi trebalo raditi", otvorila se Pink.

Otkrila je i da joj je to bio prvi od nekoliko pobačaja koji su uslijedili te da piše pjesme kako bi se nosila s bolnim iskustvima. Dio razloga zašto Pink tako otvoreno progovara o svom životu je taj što redovno odlazi na terapije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Vjerujem u suočavanje sa samim sobom i pričanje o problemima. Ono što volim oko terapije jest to što može pronaći vaše slijepe točke. Iako je to neugodno i bolno, daje vam nešto čime se morate pozabaviti", nastavila je pjevačica. Dodala je i da joj je u najtežim trenucima pomogao "zdrav smisao za humor".

Ovo nije prvi put da je Pink progovorila o važnosti terapije u svom životu. Nedavno je otkrila da ona i suprug Carey Hart idu na seanse gotovo od samog početka svoje veze.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Tko stoji iza toga?

Na internetu osvanule fotografije na kojima srpska influencerica pozira gola, Anja Bla se odmah oglasila

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba