Play ponuda
Play ponuda
Sretna obitelj

Pink rodila drugo dijete i odmah objavila fotografiju na Instagramu

Slavna pjevačica i njezin suprug Carey Heart postali su roditelji drugi put dan nakon Božića. Pink je objavila trudnoću u studenom, a već ima petogodišnju kćer Willow Sage

Image
Vijesti.hr/ 29.12.2016. u 11:15
Play ponuda

Pink je rodila drugo dijete dan nakon Božića i sad je podijelila na Instagramu svoju sreću s obožavateljima. Stavila je dvije fotografije koje daju intimni pogled u prvih par dana s novorođenom bebom.

37-godišnja pjevačica i njezin suprug, 41-godišnji Carey Heart dobili su sina kojeg su nazvali Jameson Moon. Sretni roditelji već imaju petogodišnju kćer Willow Sage. Pink je objavila drugu trudnoću u studenom.

Izgleda da je par uvijek htio nazvati sina Jameson jer je u intervjuu za Access Hollywood 2010. objasnila: "Moj otac se zove James, a moj brat Jason. I Carey i ja smo Irci, njegovo srednje ime je Jason, a ako ćemo imati sina, zvat će se Jameson - jer oboje i volimo viski." Želja im se ostvarila. Slavna pjevačica u potpunosti se posvetila obitelji i uvijek govori da joj je uspješna obitelj sad najvažniji cilj u životu.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Fatalna influencerica

Baka Prase zbog nje se povukao, prekid ga je jako pogodio: Tko je zapravo Anja Bla?

Play ponuda

Više s weba