Play ponuda
Play ponuda
ogorčena na američku vladu

Pjevačica Pink i njezin sin bolovali od koronavirusa: 'Ova bolest je ozbiljna i stvarna'

Pjevačica i sin su sada negativni na virus, a donirala je pola milijuna dolara bolnici u Los Angelesu

Image
Foto: www.profimedia.hr
Tabloid.hr/ 4.4.2020. u 18:15
Play ponuda

Popisu zvijezda oboljelih od koronavirusa sada se pridružila i pjevačica Pink. No, ona je bolest već preboljela, kao i njezin trogodišnji sin Jameson. Na Instagramu je podijelila svoje iskustvo s bolešću te izrazila nezadovoljstvo načinima na koji se SAD nosi sa situacijom. 

>>Teška katastrofa na vidiku: Pink se napila u izolaciji pa sama šišala kosu

"Prije dva tjedna moj trogodišnji sin Jameson i ja pokazivali smo simptome Covida-19. Srećom, naš liječnik obiteljske medicine imao je pristup testovima i oni su se pokazali pozitivnima. Moja obitelj se već nalazila kod kuće i nastavili smo to raditi posljednja dva tjedna prateći upute liječnika", započela je Pink.

>>Pink progovorila o starenju i plastičnim operacijama: 'Jednostavno to ne mogu podržati' 

Prije nekoliko su se dana ponovno testirali i sada su negativni. "Apsolutni neuspjeh naše vlade je da testiranja nisu široko dostupna. Ljudi moraju znati da bolest utječe na mlade i stare, zdrave i nezdrave, siromašne i bolesne, a testiranje moramo učiniti besplatnim i široko dostupnim kako bismo zaštitili svoju djecu, obitelji, prijatelje i zajednicu", rekla je. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Također, otkrila je da je donirala pola milijuna dolara Sveučilišnoj bolnici Temple. Novac je donirala u čast svoje majke Judy Moore koja je u toj bolnici radila 18 godina. "Uz to, doniram i 500 tisuća dolara za krizni fond grada Los Angelesa za hitne slučajeve koronavirusa. Vi ste naši heroji! Sljedeća dva tjedna su presudna: Ostanite kod kuće", zaključila je Pink.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
PUKA SLUČAJNOST ILI?

Prokletstvo broja 2 za kraljicu Elizabetu II.: 1992., 2002. i 2022. proživjela je najveće tragedije

Play ponuda

Više s weba