Ostalo

Pjevačica Pink i njezin sin bolovali od koronavirusa: 'Ova bolest je ozbiljna i stvarna'

Pjevačica i sin su sada negativni na virus, a donirala je pola milijuna dolara bolnici u Los Angelesu

Tabloid.hr
04.04.2020 18:15

Popisu zvijezda oboljelih od koronavirusa sada se pridružila i pjevačica Pink . No, ona je bolest već preboljela, kao i njezin trogodišnji sin Jameson . Na Instagramu je podijelila svoje iskustvo s bolešću te izrazila nezadovoljstvo načinima na koji se SAD nosi sa situacijom.

"Prije dva tjedna moj trogodišnji sin Jameson i ja pokazivali smo simptome Covida-19 . Srećom, naš liječnik obiteljske medicine imao je pristup testovima i oni su se pokazali pozitivnima. Moja obitelj se već nalazila kod kuće i nastavili smo to raditi posljednja dva tjedna prateći upute liječnika", započela je Pink.

Prije nekoliko su se dana ponovno testirali i sada su negativni . "Apsolutni neuspjeh naše vlade je da testiranja nisu široko dostupna . Ljudi moraju znati da bolest utječe na mlade i stare, zdrave i nezdrave, siromašne i bolesne, a testiranje moramo učiniti besplatnim i široko dostupnim kako bismo zaštitili svoju djecu, obitelji, prijatelje i zajednicu", rekla je.

Također, otkrila je da je donirala pola milijuna dolara Sveučilišnoj bolnici Temple.Novac je donirala u čast svoje majke Judy Moore koja je u toj bolnici radila 18 godina. "Uz to, doniram i 500 tisuća dolara za krizni fond grada Los Angelesa za hitne slučajeve koronavirusa. Vi ste naši heroji! Sljedeća dva tjedna su presudna: Ostanite kod kuće", zaključila je Pink.