Play ponuda
Play ponuda
NE MOŽE PRODATI KUĆU

Pjevačica pozvala egzorcista da otjera duh samoubojice

Olivia Newton-John i njezin suprug donijeli su odluku da pozovu svećenika pošto je komičarka Rosie O'Donnell odustala od kupnje kuće nakon nemilog događaja, a za koju je već bila ponudila 5,6 milijuna dolara.

Image
Foto: BigPictures/PIXSELL
RTL/Hina/ 24.9.2013. u 12:50
Play ponuda

Pjevačica Olivia Newton-John pozvala je u svoju kuću na Floridi, vrijednu 5,6 milijuna američkih dolara, koju ne može prodati, katoličkog svećenika da otjera duha samoubojice.

Newton-John odlučila se za taj obred nakon što je ChristopherPariseleti, 41-godišnji vlasnik građevinske tvrtke, počinio samoubojstvo u njezinom domu prošlog mjeseca.

Obredu, na kojem je svećenik izgovarao molitve i škropio kuću svetom vodom, nazočio je i Olivijin suprug John Easterling i još dvoje prijatelja, objavio je Sunday Express.

Bračni par donio je odluku da pozove svećenika pošto je komičarka Rosie O'Donnell odustala od kupnje kuće nakon nemilog događaja, a za koju je već bila ponudila 5,6 milijuna dolara.  Unatoč tome što je Olivia Newton-John snizila cijenu za 320.000 dolara navodno nema zainteresiranih kupaca.

Agent za prodaju nekretnina je izjavio da je kuća nažalost došla na loš glas nakon što je muškarac tamo počinio samoubojstvo vatrenim oružjem te da to odbija kupce.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Fatalna influencerica

Baka Prase zbog nje se povukao, prekid ga je jako pogodio: Tko je zapravo Anja Bla?

Play ponuda

Više s weba