Ostalo

Pjevačici su s odmora ostale fotke na kojima neprestano navlači očito premali kupaći

Rita Ora trenutno je u dalekoj Australiji.

Tabloid.hr
02.03.2021 19:00

Ako je neka slavna dama bila poprilično omražena u 2020. godini, bila je to Rita Ora .

Podsjetimo, pjevačica kosovarskih korjena prošle je godine slavila veliki 30. rođendan, no u to vrijeme, Velika Britanija bila je u strogom lockdownu zbog pandemije koronavirusa. Unatoč tome, Rita je izdvojila pozamašni iznos novaca za vlasnika jednog restorana da joj dozvoli okupljanje s prijateljima.

Rita Ora

(FOTO: www.profimedia.hr)

Pjevačica je organizirala zabavu za 30-ak ljudi, a među uzvanicima našle su se i manekenke Cara i Poppy Delevigne . Rita je lagala i vlasnika restorana da će to biti okupljanje od sedam ljudi, a na kraju joj je to bila najskuplja zabava u životu.

Nakon što se saznalo što je napravila, velik dio javnosti osudio je njezino ponašanje te joj poručio kako je sebična i razmažena, a nije pomogla niti njezina isprika. Brzo nakon toga, Rita je prekinula i višemjesečnu vezu s francuskim redateljem R omainom Gavrasom i to zbog razdvojenosti.

Rita Ora

(FOTO: www.profimedia.hr)

Paru je bilo jako teško održavati vezu zbog strogih epidemioloških mjera, no ipak će ostati prijatelji. Rita je zatim poslovno otišla u Australiju gdje je sada viđena kako se opušta i sunča u rozom bikiniju koji joj je zadavao probleme.

Naime, čini se kako joj je bio premalen pa na većini fotografija plavokosa ljepotica ga navlači kako ne bi pokazala previše. Fotografije su ubrzo obišle svijet, a čini se kako Rita trenutno nema mira baš nigdje.