Play ponuda
Play ponuda
MILIJUNI JOJ NE VRIJEDE NIŠTA

Pjevačka diva ima sve, osim modnog ukusa!

Nagradu za modni promašaj dana osvaja - Mariah Carey! Iako je milijunašica, ova diva ima ozbiljnih problema s modnim stilom, kojeg je demonstrirala u ponedjeljak u Austriji.

RTL/ 1.5.2012. u 17:55
Play ponuda

Mariah Carey ima sve, osim modnog ukusa! Vlasnica glasa od čak pet oktava i najprodavanija pjevačica u povijesti jučer je u Austriji pokazala da milijuni bez jednog dobrog stilista zapravo ne vrijede ništa. U crvenoj noćnoj mori održala je svoj prvi koncert nakon rođenja blizanaca.

"Bilo je prekrasno, koncert u planinama i ovakvom okruženju... Mislim da to možete razumjeti samo ako ste to doživjeli, stajali gore i gledali u prekrasne planine. Nisam nikad iskusila ništa slično", izjavila je Mariah.

Koncertom u Austriji pjevačka diva je kraju privela i veliko privatno slavlje. Istog je dana, naime, proslavila godišnjicu braka s NickomCannonom te prvi rođendan svoje djece. S obzirom da je prava diva, blještavila je u tom dvostrukom slavlju bilo na izvoz.

"Bili smo u Parizu. Djeca su imala vlastitu zabavu s malim automobilima i bilo je zaista slatko! Nismo htjeli pretjerivati, ali takva sam kakva sam i ne mogu si pomoći", dodala je.

S obzirom da je u dvadeset godina izdala čak 13 albuma, Mariah Carey smatra se i najvećom radnicom na svjetskoj glazbenoj sceni. Ipak, zbog majčinstva albume više ne snima kao na traci, pa će fanovi ipak morati malo pričekati.

"Teško mi je sve uskladiti, ali radim na nekoliko pjesama s određenim ljudima. Želim neke stvari zadržati za sebe, ali sam jako uzbuđena zbog stvari koje radim", zaključila je pjevačica.

Mariah je uzbuđena, a tabloidi oduševljeni jer i bez njezine glazbe, materijala za naslovnice ova diva ima napretek!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
uživaju na našoj obali

Novak Đoković i supruga Jelena s klapom na Korčuli zapjevali legendarni Oliverov hit

Play ponuda

Više s weba