Ostalo

Plaća i troškove liječenja: Cristiano Ronaldo će svoje luksuzne hotele pretvoriti u bolnice za zaražene...

Nogometaš će tako svoje hotele u Lisabonu i Madeiri namijeniti liječenju zaraženih

Tabloid.hr
15.03.2020 12:23

Jedan od najuspješnijih nogometaša današnjice, Cristiano Ronaldo , već godinama ulaže u svoj lanac hotela Pestana CR7 , a sada je sve hotele u Portugalu odlučio namijeniti potrebama liječenja osoba zaraženih koronavirusom.

Tako će luksuzni hoteli u Madeiri i Lisabonu postati bolnice za zaražene , a smještaj će biti besplatan. Nogometaš će pokriti i troškove liječenja, plaće sestara i liječnika te ostalog osoblja. UPortugalu za sada zabilježeno 78 zaraženih .

Nogometaš se o problemu koronavirusa oglasio na Instagram profilu.

"Svijet prolazi kroz teške trenutke koji traže brigu i pažnju svih nas. Danas vam ne pišem kao nogometaš, nego kao sin, otac i ljudsko biće koje je zabrinuto svime što se dešava i što utječe na cijeli svijet. Vrlo je važno da pratite savjete Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) i vladajućih struktura o tome kako se nositi s aktualnom situacijom", napisao je Ronaldo na svom Instagramu i dodao:

"Zaštita ljudskih života mora biti iznad svih drugih interesa. Moje misli su s onima koji su izgubili bliske osobe, a suosjećam s onima koji se bore s virusom, kao što je to moj suigrač Daniele Rugani . Naravno, pružam podršku istinskim profesionalcima koji se brinu za zdravlje drugih ljudi i tako riskiraju vlastite živote", zaključio je.