Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
novo doba-novo oružje

Platforma na kojoj se brane i napadaju: ovo su najžešće domaće Facebook ratnice

Facebook je, čini se, postao pravo ratište kad je u pitanju borba riječima. Mnoge ga poznate dame koriste kako bi se ondje javno obračunale sa svima koji im stanu na žulj

Ida Balen/ 20.10.2015. u 18:16
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Vodimo vas u žarišta Facebook bitke. Kada estradnjake nitko ništa ne pita, tu je glasna platforma na kojoj će se braniti i napadati.

U najnovijem ringu Facebook rukavice navukla je Borna Rajić. AlkaVuica se u RTL ovoj emisiji '10 najvećih diva Hrvatske' zapitala o potrebi Borninih video uradaka.

"Ja ne znam zašto to nju veseli i što će joj to", rekla je Alka. 

Na Fejsu je Borna za Alku zaključila kako je ocvala. A u istoj se rečenici našao po njoj "potentni" Slaven Letica jer za Leticu je Borna "kao neki lik iz crtića".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

U prepucavačkim statusima Borna nije usamljena. 

Ali, Ivana Kindl voli ih brisati ako nisu svima legli. Svojedobno je napala novinarku kao jako ograničenu, a nije poštedjela niti kolege. Novogodišnji nastupi Tonija Cetinskog i Zdravka Čolića povrijedili su je jer su, pisala je, pa brisala, Balkanija. Njezina se izjava većini nije svidjela.

Upravo se čita

Image
DRAMA SE NASTAVLJA

Bračni život traje, ali iskrica kod nekih još nema: 'Spavam s tobom osam dana u krevetu, a ne dođe mi uopće da te dodirnem'

"Nema načina kako da dođe u medije pa preko društvenih mreža vrijeđa Zdravka Čolića", rekao je PR stručnjak Vedran Strukar

No najglasniju Facebook svađu izazvala je reperica Remi. Napala je Jelenu Rozgu i Vjekoslavu Huljić zbog zaglupljivanja javnosti. Jelenini su odgovori bili puno suzdržaniji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Govor mržnje nikada nije bio moj svijet i nekako u posljednje vrijeme, posljednih godina ja sam predmet svih napada", rekla je tada. 

A da je fizički slaba, odnosno, premršava na društvenim su mrežama primijetili su pratitelji Nikoline Pišek. Uzvratila im je fotografijom na kojoj joj se vide rebra i ironično poručila da je jedna od rijetkih koja ih ima.

Estradnim Facebook svađama ne treba se čuditi. Ako mogu političari što ne bi i oni. Nikome ne škodi podizanje zvjezdane prašine. Makar i uprljane. 

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
velika tuga

Otkriveno od čega je preminuo trogodišnji sin Srđana Todorovića

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba