Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
šakom u glavu

Plesačica će tužiti Britney: 'Slomila mi je nos i nije je bilo briga'

Britney je na snimanju spota za pjesmu ‘Work Bitch’ lupila jednu od plesačica, koja će je sada tužiti za nepoznati milijunski iznos jer joj je slomila nos.

Image
Foto: Instagram
RTL/ 5.5.2014. u 9:19
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Plesačica Dawn Noel je odlučila podnijeti tužbu protiv Britney Spears koja ju je na snimanju spota za pjesmu “Work Bitch” udarila šakom u lice i slomila joj nos.  

Dawn tvrdi kako je Britney na probu došla sva raščupana i zbunjena i da nije mogla izvesti ni najosnovnije plesne pokrete.

Plesačica je stajala u njezinoj blizini kada se Britney zavrtila, raširila ruke i lupila je po licu. Udarac je navodno bio toliko snažan da su svi u sobi čuli zvuk šamara.  

 "Bila sam natečena od njezina udarca i plakala sam od boli, a ta umišljena i razmažena diva nije se udostojila ni nazvati me i pitati jesam li dobro", kaže Dawn.

Britneyni ljudi su joj navodno obećali platiti račune za liječnički pregled, al kada to ni nakon nekoliko mjeseci nisu učinili, Dawn je odlučila tužiti slavnu pjevačicu.

Image
Foto: Instagram
Image
Instagram"Ona je škrta milijarderka koju nije briga za druge ljude. Srušila sam se nakon što me lupila šakom, a ona je svojoj ekipi hladnokrvno rekla da me iznesu i nastavila snimati spot", rekla je plesačica.

Britneyn tim se još uvijek nije oglasio u vezi ovih optužbi.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
glumac u nevjerici

Može li niže? Srđan Todorović reagirao na gnjusan komentar koji se tiče tragične smrti njegovog trogodišnjeg sina

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba