Ostalo

Plesačica Iggy Azaleae srušila se na pozornici, a ona nastavila pjevati

Pjevačica Iggy Azalea na meti je kritika zbog načina na koji je reagirala na svom nastupu

Tabloid.hr
28.12.2018 15:19

Iggy Azalea priznala je fanovima da se osjeća iscrpljeno i kao da ništa ne može učiniti kako treba u objavi na Instagramu.

Australska pjevačica otkrila je da se osjeća izmoreno nakon što je primila lavinu negativnih komentara jer je nastavila nastupati nakon što se njezina backup plesačica srušila na pozornici u Riu de Janeiru.

Pjevačica je nastupala s pjesmom Black Widow kada se djevojka srušila i imala napadaj. Obožavatelji su napali Iggy jer nije zaustavila show i tražila medicinsku pomoć, već je nastavila pjevati.

"Ponekad se stvarno osjećam izmoreno zbog svijeta. Čini se da sve što učinim postane prilika za ljude da mi kažu da sam s***, da mi je glazba užasna, odjeća ružna i ne vrijedim i da sam užasna osoba. Iscrpljena sam. Posljednje četiri godine mi je kao da postojim u svijetu gdje ne mogu ništa učiniti ispravno", napisala je.

Image 3002737 (auto)

Foto: Instagram

Zamolila je svoje fanove da budu ljubazniji i nježniji jedni prema drugima.

"Prvo sam mislila da je pala i izvrnula gležanj", priznala je ranije.

Mnogi su joj poslali zabrinute poruke o plesačici, a Iggy je otkrila da je s njom sve u redu. Dodala je da je napadaj uzrokovan vrućinom i jakim svjetlima koja su bila uperena na pozornicu.