Ostalo

Pljuska iz sudnice: Meghan Markle izgubila veliku bitku protiv nemilosrdnih britanskih tabloida

Meghan je tužila slavni Mail of Sunday zbog nekorektnog izvještavanja i objavljivanja njezine privatne korespondencije s ocem Thomas Markleom.

Tabloid.hr
01.05.2020 17:50

Meghan Markle i princ Harry nedavno su objavili odluku kako više neće surađivati s četiri najveća britanska tabloida.

Iako je takva odluka šokirala Britance, a navodno i palaču, činjenica jest kako su tamošnji mediji vojvotkinju počeli medijski razapinjati i prije nego je izgovorilasubonosno "da".

Meghan je nakon te odluke otišla korak dalje te krenula i u pravnu bitku protiv jednog, no čini se kako se stvari neće odvijati onako kako si je ona zamislila.

Meghan je tužila slavni Mail of Sunday zbog nekorektnog izvještavanja i objavljivanja njezine privatne korespondencije s ocem Thomas Markleom , no izgubila je spor.

Sudac je odbacio navode u tužbi, dok je Markle tvrdila kako su britanski tabloidi iskorištavali njezin loš odnos s ocem dvije godine koliko nisu pričali. S druge strane, odvjetnik tabloida pitao se kako je mogla znati da joj tabloidi iskorištavaju oca te manipuliraju njime, ako u to vrijeme nisu komunicirali.

Meghan je spomenuti tabloid tužila za dva članka u tiskanom te tri u online izdanju, sve zbog spomenutih pisama ocu, a smatra da su ju namjerno išli zavaditi s njim kako bi ju dodatno ocrnili u javnosti.

Podsjetimo, radi se o intimnom pismu koje je Meghan poslala ocu uoči vjenčanja, dok je on časopisima i portalima odavao njezine privatne tajne, fotografije i ostale informacije.

Nekako čisto sumnjamo da će vojvotkinja tako lako odustati od pobjede...