Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
IZBJEGLI OKUPLJANJE OBITELJI

Pobjegli ili otišli prije kraja platinastog jubileja? Princ Harry i Meghan vratili se u Los Angeles

Harry i Meghan napustili su Veliku Britaniju posljednjeg dana proslave platinastog jubileja kraljice Elizabete II.

Image
Foto: Profimedia
RTL.hr/ 6.6.2022. u 15:06
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

U posljednjem danu proslave platinastog jubileja kraljice Elizabete II., princ Harry i Meghan Markle napustili su Veliku Britaniju i zaputili se avionom prema Kaliforniju. Navodno su vojvode od Sussexa otputovali iz Velike Britanije samo sat vremena prije posljednjeg okupljanja kraljevske obitelji za vrijeme trajanja četverodnevnog slavlja povodom 70 godina kraljice na prijestolju, piše Mirror.

Zbog svog naglog odlaska, nisu bili prisutni na kraljičinom balkonu prilikom pozdravljanja okupljenih, a propustili su koncert u Buckinghamskoj palači. Zvuči kao prilično hitna situacija u kojoj nije bilo vremena za čekanje. S druge strane, postoji mogućnost da je u obitelji došlo do nekakvih razmirica.

Image
Foto: Profimedia
Image
Profimedia

Prema riječima stručnjaka za kraljevski dvor, 37-godišnji princ Harry se "bori s prihvaćanjem nove uloge u obitelji nakon što je odstupio s kraljevskih dužnosti, a Meghan Markle prkosi Kate Middleton".

Podsjećamo kako je jedan od najpoznatijih svjetskih parova pristigao u Veliku Britaniju i to dvije godine nakon svojevoljnog odricanja kraljevskih dužnosti. Izgleda kako je kraljici Elizabeti II, osim proslave jubileja bilo najbitnije napokon upoznati njihovu kćer odnosno svoju praunuku Lilibet koja nosi kraljičin nadimak iz mladosti. Inače, zbog ove posebne prilike, povodom kraljičinih 70 godina na prijestolju, britanska nacija je četiri dana slavila platinasti jubilej koji je obilježen vojnim paradama, mnogobrojnim koncertima, gozbama i svečanim povorkama.

Image
Foto: Profimedia
Image
Profimedia
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
prošli su kroz pakao

Čak ni najveće holivudske zvijezde nisu imune na zlostavljanje: Ove su zvijezde bile žrtve obiteljskog nasilja

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba