Ostalo

Počela kao hostesa, snimala scene seksa, a sada će živjeti u dvorcu: život Meghan Markle prije princa Harryja

Iako je najpoznatija po ulozi u seriji 'Suits', Meghan Markle karijeru u showbiznisu počela je kao hostesa u jednom televizijskom kvizu

Tabloid.hr
29.11.2017 12:06

Meghan Markle , buduća supruga princa Harryja , s prvim službenim dužnostima počinje već u petak kada će sa zaručnikom otputovati izvan Londona zbog sudjelovanja u obilježavanju Svjetskoga dana borbe protiv AIDS-a.

U sklopu prvoga zajedničkog službenog putovanja izvan Londona otkad su javnost obradovali viješću o vjenčanju, Meghan i Harry u petak će posjetiti grad Nottingham, oko 200 kilometara sjeverno od britanske prijestolnice.

"Princ Harry privatno je i poslovno proveo puno vremena u tome gradu otkad se 2013. ondje prvi put susreo s mladim ljudima istražujući problem nasilja među mladima", stoji u priopćenju kraljevske obitelji.

Prvi će službeni posjet započeti odlaskom u nottinghamski Nacionalni muzej pravde, a potom će par prošetati gradom i pozdraviti njegove stanovnike. Potom će razgledati izložbu postavljenu u povodu obilježavanja Svjetskoga dana borbe protiv AIDS-a koju je postavila Zaklada Terrencea Higginsa.

Meghan Markle

Meghan u seriji 'Suits' / Guliver Image/WENN.com

"Bit će to zabavan događaj čija je svrha istaknuti potrebu angažmana na uklanjanju stigme koja je još uvijek prisutna kada su posrijedi zaraženi HIV-om u Istočnome Midlandsu", jednoj od devet službenih engleskih regija, stoji u priopćenju.

Princ Harry i njegova odabranica vjenčat će se u svibnju u crkvi svetoga Jurja u dvorcu Windsor. Par je odlučio vjenčanje održati u svibnju kako se vjenčanje ne bi poklopilo s rođenjem trećega djeteta princa Williama i Kate Middleton u travnju.

Kraljevska obitelj objavila je da će u potpunosti podmiriti sve troškove obreda. Vjenčanju će prisustovovati i Meghanini razvedeni roditelji, otac Thomas Markle i majka Doria Ragland . Još nije poznato tko će mladu dopratiti do oltara.

Prije vjenčanja i preseljenja u zajednički dom Notthingham Cottage koji se nalazi u sklopu Kensingtonske palače, Meghan će uzeti i britansko državljanstvo.

Buduća vojvotkinja neće nastaviti suradnju s UN-om i drugim organizacijama s kojima je dosad aktivno surađivala boreći se za prava žena, osobito afroameričkih. Umjesto toga, humanitarni će rad nastaviti kao članica kraljevske obitelji, onako kako to čini Kate Middleton .

Meghan se zbog udaje za princa morala odreći svog starog života. Najpoznatija je po ulozi u seriji 'Suits' koju sada napušta nakon sedam sezona.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

A karijeru u showbiznisu započela je u kvizu 'Deal or No Deal' u kojem je bila 'suitcase girl', odnosno hostesačiji je zadatak bio nositi kovčeg u kojem se nalazi novac. Meghan je u kvizu radila između 2006. i 2007., deset godina prije nego je upoznala Harryja.

Zatim je 2008. glumila u prvoj epizodi reboota serije 'Beverly Hills' u kojoj njezin lik Wendy pruža oralni seks u automobilu. Zapamćene su i seksi scene koje je snimila za 'Suits'.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Meghan su, prema riječima njene polusestre Samanthe Grant , pratile i obiteljske drame. Majka, otac i brat su bankrotirali, a Meghan im navodno nije htjela pomoći. Samantha je tvrdila da je Meghan oduvijek htjela postati princeza i da joj je jedini cilj bio penjati se po društvenoj ljestvici.

"Kraljevska obitelj ostala bi šokirana kad bi znala što je Meghan napravila svojoj obitelji", izjavila je Samantha kada je otkriveno da je Meghan u vezi s Harryjem.

Međutim, kada su objavljene zaruke, Samantha je promijenila ploču. Izjavila je da je jako sretna zbog sestre.

"Želim joj poručiti da je volim i da sam neopisivo sretna zbog nje. Želim im divan život", izjavila je u emisiji Good Morning Britain.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.