Play ponuda
Play ponuda
uspješna nova karijera

Poduzetna Victorija uskoro 'teža' od Davida

Bivša članica popularne pop grupe Spice Girls, Victoria Beckham, može sve. Ona pjeva, dizajnira i brine se o četvero djece, a uskoro će zarađivati i više od supruga, jednog od najplaćenijih nogometaša svih vremena.

Image
S.K./ 25.10.2011. u 9:55
Play ponuda

Iako David Beckham zarađuje više od pola milijuna funti tjedno, njegova ljepša polovica uskoro će ga preteći po financijskim primanjima.

Poduzetna Victoria Beckham, koja se pjevanja odrekla radi škara i krpica, u samo tri mjeseca ove godine zaradila je više od 15 milijuna funti.

Kada se Posh počela baviti modom, nitko joj nije davao velike šanse za uspjeh. Štoviše, javnost ju je gledala s podsmjehom, no Vicky se pokazala kao marljiva i maštovita dizajnerica.

Njene haljine nalaze se u ormarima brojnih holivudskih glumica i pjevačkih zvijezda, a postale su i neizostavna odjeća na crvenom tepihu.

Victorija ne krije zadovoljstvo. Naime, samo jednom modnom kolekcijom zaradila je više nego godinama pjevajući u britanskom pop bendu Spice Girls.

Izvor blizak dizajnerici otkrio je kako ni ona sama nikada nije očekivala da će njena linija odjeće postići toliki uspjeh.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
glumičina iskrena priznanja

Vanessa Radman otvoreno o teškoj ozljedi te lažima i tračevima!

Play ponuda

Više s weba