Ostalo

Neprepoznatljiva! Pogledajte Baby iz 'Prljavog plesa', 35 godina od objave filma: 'Zašto su svi tako...

"Razumijem da su bile pedesete. Razumijem da su se moji roditelji prilagodili (operirali svoj nos). Shvatila sam da moraš promijeniti ime i da moraš učiniti određene stvari", ovim je riječima Jennifer Grey započela svoje pojašnjenje o izgledu svog nosa

L.K.
19.04.2022 11:40

Glumica i spisateljica Jennifer Grey , najpoznatija po utjelovljenju Baby iz'Prljavi ples', prisjetila se kako se osjećala nakon što se podvrgnula operaciji nosa te odnosa s pokojnim glumcem Patrickom Swayzejem . Zbog operacije nosa je požalila, a kada je riječ o odnosu sa Swayzejem, bilo je prepun napetosti i neslaganja iako su vjerojatno obožavatelji uvjereni u sasvim suprotan odnos.

Njezina priča oko nosa započela je još kada je bila djevojčica. Njezina majka, koja je također glumila, nagovarala ju je na operaciju i to ponajprije zbog toga kako bi mogla lakše dobivati uloge. Kako People piše, ciljje bio da izgleda kao "klasična ljepotica", no stvari su pošle po zlu jer junakon njene druge operacije Michael Douglas nije mogaoni prepoznati.

"Razumijem da su bile pedesete. Razumijem da su se moji roditelji prilagodili (operirali svoj nos). Shvatila sam da moraš promijeniti ime i da moraš učiniti određene stvari, i to je jednostavno normalizirano, zar ne? Ne možeš biti gay. Ne možeš biti Židov. Znaš, ne možeš izgledati kao Židov. Samo se pokušavaš uklopiti u ono što grupa misli", rekla je 62-godišnja Grey.

Jennifer Grey

(FOTO: Profimedia)

Nakon majčinih nagovaranja, dodatno su je povrijedile riječi slikara i dizajnera AndyjaWarhola s kojim se družila.On joj je jednom prilikom pitao zašto i ona nije operirala nos, poput njezinog oca, a to ju jeGrey jako povrijedilo.

"Rekao je nešto kao, 'I, znaš, pogledao bih Jennifer. Pitao bih se, znaš, zašto je ona... Hm, njen tata je operirao nos. Zašto se ne bi pobrinuo da je i ona operirala svoj', ili tako nešto. Gdje god sam otišla rekla bi 'Čekaj. Oprostite. Ja sam osoba s drugim osobinama i drugim nevjerojatnim karakteristikama. Zašto su svi tako zapeli za moj nos?'", pojasnila je glumica i spisateljica.

Prljavi ples

(FOTO: Profimedia)

Jennifer je u filmu 'Prljavi ples', po kojem je i postala poznata, glumila s Patrickom Swayzejem s kojim priznaje da nije bila u dobrim odnosima tijekom snimanja.

"Na isti način na koji Baby i Johnny ne bi trebali biti zajedno... trebali su biti prirodni spoj, zar ne? Mi nismo bili prirodni spoj. A činjenica da smo trebali biti prirodni spoj stvorila je napetost", dodala je Grey. Inače, zanimljivo je da je u to vrijeme cijela Amerika navijala za početak ljubavne vezenje iPatricka, no kako ona kaže, jednostavno nisu bili jedno za drugo.

Podsjećamo kako je baš u vrijeme snimanja 'Prljavog plesa' ljubila glumca MatthewaBrodericka ."Mogu govoriti samo za sebe. Bila sam stvarno zaljubljena u njega. Bila sam s tipom koji je bio na vrhuncu svoje karijere", kazala je Grey.

Treba istaknuti riječi Grey koja smatra da joj jeova druga polovica života najbolja do sada. Kao što je i sama rekla,nikada nije osjećala ugodnije u svojoj koži. "Samo želim osjetiti tko sam sada. Ali mislim da kada pitaš druge ljude tko si i tražiš od ljudi da te vole i uzimaš njihovo mišljenje kao definiciju svoje vrijednosti, to je sklizak teren", zaključila je glumica i spisateljica.

Filmski klasik 'Prljavi ples' možete pogledati na PLAY Premiumu .

Prljavi ples

(FOTO: Profimedia)