Play ponuda
Play ponuda
(NE)PREPOZNATLJIVA

Pogledajte kako je Hurem izgledala kao klinka!

Do uloge u najraskošnijoj turskoj seriji 'Sulejman Veličanstveni' Meryem Sarah Uzerli bila je nepoznata u glumačkim krugovima. Danas fanovi o njoj znaju gotovo sve, a određene osobne detalje (slike) otkrila je i sama glumica na Facebooku.

Image
Foto: Facebook
RTL/ 21.11.2012. u 11:12
Play ponuda

Tako je nedavno objavila fotografije iz svoga djetinjstva. Iako su vidljive karakteristične crte lice i plave oči, teško bi i najžešći fanovi mogli prepoznati da se u toj djevojčici krije danas prekrasna riđokosa glumica koja je slavu stekla ulogom Hurem u hit seriji "Sulejman Veličanstveni".

Meryem Sarah Uzerli rođena je 12. kolovoza 1983.  godine u njemačkom Kasselu. Majka joj je Njemica, a otac Turčin, no kako je sama priznala, s očevom domovinom nije imala previše doticaja sve dok nije dobila ulogu u 'Sulejmanu'.

Image
Foto: Facebook
Image
Facebook

Potraga za glumicom koja će utjeloviti Hurem trajala je osam mjeseci, a izbor je na kraju pao na nepoznatu Meryem, koja je studirala glumu na Schauspielstudio Frese u Hamburgu. Nakon audicije dobila je ulogu i ostalo je prošlost.

Hurem je postala megapopularna u Turskoj i šire, a lijepa Meryem osvojila je fanove u svim zemljama gdje se prikazivao ili se prikazuje "Sulejman Veličanstveni".

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
veliki povratak

Sjećate se Dido s početka 2000-ih? Šokirat ćete se kada vidite kako izgleda danas

Play ponuda

Više s weba