Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
MLADENKA IZ SNOVA

Pogledajte kako je Kim izgledala na vjenčanju

Reality zvijezda Kim Kardashian udala se po drugi put, no ovaj put za pravog. Ili se barem tome ova rasna ljepotica nada.

Image
rtl.hr/ 22.8.2011. u 14:35
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Zamamna Kim Kardashian prvi put se udala kad je imala samo 19 godina za glazbenog producenta Damona Thomasa. Taj brak nije dugo potrajao te je nakon četiri mučne godine za Kim napokon završio.

Sada, s navršenih 30 godina starija i zrelija pred oltar stala drugi put i to s poznatim košarkašem Krisom Humphriesom s kojim se udala na privatnom imanju u Santa Barbari.

Mladenka je nosila vjenčanicu Vere Wang, a presvlačila se još dva puta. Do oltara ju je dopratio očuh Bruce Jenner, a netom prije vjenčanje na Twitteru je napisala da bi voljela da ju je njen pokojni otac predao Krisu.

Kim je za vjenčane kume izabrala sestre Khloe i Kourtney dok su joj djeveruše bile sestre Kendall i Kylie, kao i Kristova sestra Kalea.

Raskošnom vjenčanju nazočilo je oko 440 gostiju, a među poznatima su bili Demi Lovato, Mario Lopez, Eva Longoria, Lindsay Lohan te Venus i Serena Williams.

Pravo na ekskluzivne fotografije s vjenčanja prodane su časopisu People za 1,5 milijuna dolara.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
posljednji boem

Žene kojima je pjevao Toma! Njegova prva ljubav preminula je sa svega 20 - i Zdravković joj je posvetio potresne stihove

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba