Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
NE BIRATE GA SAMI

Pogledajte koje su zvijezde promijenile svoja imena

Ime je nešto što ne birate sami. Možete se jedino nadati da su roditelji, pri tom izboru, bili razboriti. To očito ne misle glavni likovi u našoj priči koja će vam otkriti tko je sve odlučio promijeniti vlastito ime, pa čak i prezime. Kako je Žarka postala Marina, Miralem Mirando, a Anthony Tony, pogledajte upravo sad.

RTL/ 23.4.2014. u 18:24
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Prepoznajete li ovu curu iz priloga? Ako je prepoznajete dozvat ćete je Gianna, međutim, ako je dobro poznajete, dozvat ćete je Danica. Zašto? Jer upravo je Danica ime koje su joj nadjenuli mama i tata. Djevojčica je postala žena a Danica Gianna.

"Kao znaš ono staro hrvatsko ime, ali meni je odvratno to ime bilo. To je po mojoj babi ono. Bože mi oprosti, nisam ni babu baš previše volila, a nisam ni to ime baš previše volila. Uvijek sam bila ljuta na nju i nisam se htjela zvati Danica zato što mi nikad ni jednu čokoladu nije htjela kupiti kad sam bila mala i onda sam govorila - ja ću to ime promijeniti, meni je to ime odvratno, ružno, kao da neku staru babu zoveš", priznala je pjevačica GiannaApostolski.

Evo što možete napraviti svom potomku ako mu uskratite omiljenu poslasticu. Poslasticu su izgleda uskratili i našem političaru MiranduMrsiću kojem je prvotno ime bilo Miralem.

U svijetu šoubiznisa takve su promijene učestale. No, tu je riječ o umjetničkim varijantama koje nemaju službenu vrijednost. TonyCetinski zapravo se zove Anthony, SandiCenov je Aleksandar, CasandraDavorkaRučević, VannaIvana, DorisDragović ustvari je Dorotea Budimir, a IvanZak sin je jednog Volarića. Na estradi to je dobro došlo.

A ako se odlučite na promjenu imena kao što su to učinili naši estradnjaci i političari procedura je jednostavna. Uz zahtjev za promjenom imena morate donijeti kaznenu evidenciju, onda će vas još jednom dobro provjeriti Ministarstvo pravosuđa, ako ste čisti u tri tjedna od Petra možete postati Peter.

Više pogledajte u prilogu.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
DRAMA KOD SUSJEDA

Tko je žena o kojoj bruji cijela regija? Milica Pavlović našla se usred neviđenog skandala, glazbena scena je na nogama!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba