Play ponuda
Play ponuda
JEDAN NA JEDAN SA SEVE

Pogledajte najočekivaniji intervju godine

Kako izgleda nakon poroda? Gdje se skrivala i kad će se napokon udati? U šest mjeseci odsustva najpopularnije Hrvatice nakupilo se more pitanja, a ona ih je odlučila redom - porješavati.

RTL/ 1.6.2012. u 18:25
Play ponuda

Petnaest minuta ranije od dogovorenog, Severina je ušetala u predsjednički apartman hotela RegentEsplanada, nasmiješena, iskreno sretna i spremna na svoj prvi intervju nakon najvažnijeg događaja u životu - rođenja sina Aleksandra.

Nije joj bilo lako vratiti se pred medije i pomalo su joj se tresle noge, no čim se upalila kamera na koju je već navikla, ponašala se kao da se ništa nije desilo.

Seve je na pitanja urednika ExkluzivTabloida, našeg DorijanaKlarića odgovarala bez pogovora, a prva su se ticala njene karijere koja je zbog majčinstva na privremenoj pauzi.

"Novi album je trebao i prije biti gotov, no mi ga vidimo uskoro vani. 'Brad Pitt' je bila prva pjesma koju smo izbacili na tržite jer smo znali da će biti hit, a novi singl koji će uskoro ugledati svjetlo dana također je pjesma za mlade ljude, temeljena po Vucinom principu 'Volim piti i ljubiti'", izjavila je Seve.

"Zasada nova pjesma ima radni naziv, no tko zna kako ćemo je nazvati, možda baš 'Angelina Jolie'. Čak sam i ja napisala jednu novu pjesmicu na albumu", dodala je skromno, ali opet šaljivo.

Obožavatelje vjerojatno najviše zanima kako se Severina osjeća kao majka, a najpoznatija pjevačica na Balkanu na to pitanje odgovara kao i svaka druga.

"Majčinstvo je najljepši posao na svijetu. Da, sve se mijenja i prva tri tjedna pretvoren si u automat za mlijeko i mijenjanje pelena, a ne znaš je l' to dobro radiš jer nemaš nikakvu povratnu informaciju. Međutim smiješak mog malenog sve mi je rekao", prisjeća se Seve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

"Moja je dijete najljepše, ima velike oči, znatiželjan je, sudjeluje u razgovroru, sjedi s nama za stolom, sav je gospodin i intelektualac", opisala je svog trosmjesečnog Aleksandra.

Dok je trudnoću kratila u splitskom rodilištu nije ni vidjela silne novinare i fotoreportere koji su neumorno stajali ispred bolnice, koliko je bila zaokupljena čuvanjem bebe.

"Sretna sam što sam bila baš u splitskom rodilištu. Najljepše je, nije lijepa samo fasada već i ljudi koji su radili tamo. Liječnici, medicinske sestre, primalje, ma svi su se toliko brinuli o meni i oni su me čuvali od vas", dodala je.

"Ja sam samo bila inukbator i rekla im da brišu s mene prašinu svaka tri dana. Glumila sam ležećeg policajca i nisam se namjeravala brzo pokrenuti dalje", komentirala je Seve svoje ugodno iskustvo u splitskoj bolnici i kako se tamo osjećala kao doma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
'DVOLIČNI SU'

Meri i Davor za RTL.hr o polufinalistima: 'Neki nisu zaslužili doći ni do pola showa, kamoli do finala'

"Beba nije dugo htjela izaći van, najvjerojatnije jer je vani bio snijeg, a i Kerum je rekao da ne preporuča izlazak van po tom vremenu", komentirala je svoj porod najpoznatija Splićanka koja je svog prvog sina rodila carskim rezom.

Dodala je i da je bila vrlo disciplinirana trudnica te da je jela bolničku i maminu hranu, no otkrila je i kako su joj prijatelji DanijelaMartinović i PetarGrašo prokrijumčarili najbolju pizzu na svijetu.

"Mali je bio već u dva spota, ova nova je trenutačno aktualna i stalno mu ju puštam te plešem s njim. Jako je veseo i smijem mu se. Odmah kad se sjetim mog Aleksandra mi mliko dolazi", nasmijala je Seve Nacionale našeg novinara.

Stalno mijenjanje mjesta stanovanja, a niti roditeljstvo nije utjecalo na njezinu i Milanovu vezu. Na pitanje kad će se udati, Seve je samo kratko odgovorila kako joj više ništa ne treba jer već ima muškarca, dijete i neizmjernu ljubav prema oboje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

"Split Beograd pa Zagreb, možda je to nekom čudno, ali ja tako živim već 20 godina. Navikli se na mijenjanje adresa. Rezidencija je u srcu".

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ONA VOLI 80-GODIŠNJAKE

Al Pacino se ne odvaja od 54 godine mlađe djevojke! Šuška se da su u ljubavnoj vezi

Play ponuda

Više s weba