Play ponuda
Play ponuda
SARAJEVO ZAHVATILA EUFORIJA

Pogledajte 'predsjednički' doček za Angie i Brada!

Slavna holivudska glumica stigla je u Sarajevo na svečanu premijeru svog redateljskog prvijenca 'U zemlji krvi i meda', a već u srijedu dolazi u Zagreb.

S.M./ 14.2.2012. u 16:00
Play ponuda

AngelinaJolie i BradPitt stigli su u Sarajevo! Na aerodrom su sletjeli 'malim' privatnim zrakoplovom, a na pisti ih je dočekalo jako osiguranje. Čim je zvjezdani par sjeo u automobil, put hotela u kojem će odsjesti krenula je poprilično velika kolona vozila, a iznad njih je letio helikopter.

Gledajući to osiguranje, čovjek bi pomislio da je u Sarajevo stigao, u najmanju ruku, predsjednik neke ugledne zapadnoeuropske države ili barem ministar vanjskih poslova.

Iako se vrijeme njihovog točnog dolaska pokušalo držati u tajnosti, u zračnoj luci su ih dočekali brojni novinari i fotoreporteri. Dok su izlazili iz aviona, Angie je mahnula dok ju je Brad držao za ruku.

Glumica je stigla u Sarajevo na svečanu premijeru svog filma "U zemlji krvi i meda" koja je zakazana u 19.45 u Olimpiskoj dvorani Zetra. Slavni par će odsjesti u hotelu "Evropa", gdje će nakon projekcije prenoćiti, a grad će napustiti u srijedu.

Angelina je na press konferenciji izjavila kako je film "nevjerojatno iskustvo".

"Jednostavno sam osjetila da mi je ova tema bitna, a ako će ovo biti i jedino što ću režirati bila bih zadovoljna. Radila sam s nevjerojatnom ekipom (glumaca)", izjavila je Jolie dodajući kako je puno teže bilo s politikom.

Pojasnila je kako je ideju za film dobila kroz brojna istraživanja ali i razgovore s raznim ljudima, uključujući i političare poput članova predsjedništva BiH.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Dodala je kako drži veoma važnim potaknuti ljude na razmišljanje kako je svijet obvezan intervenirati kad se zbivaju zločini.

Kazala je kako je shvatila da ima odgovornost govoriti o takvim stvarima iz prošlosti o kojima kao mlada gotovo ništa nije znala kada su se one zbivale.

"Film apsolutno nije antisrpski", ustvrdila je Jolie, odgovarajući na novinarska pitanja, dodajući kako takve tvrdnje samo govore o tome koliko je "regija" još uvijek podijeljena.

Dodala je kako je ipak bila iznenađena negativnim reagiranjima srpkih medija, podsjetivši kako su objavljene i potpuno lažne tvrdnje o njezinim navodnim političkim stajalištima. Izrazila je nadu kako će i gledateljstvo u Srbiji i Republici Srpskoj odlučiti pogledati film i shvatiti kako je riječ isključivo o umjetnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
BRAVO

Kandidat iz 'Večere za 5 na selu' Danijeli Martinović napisao pjesmu, a ona mu se javila: 'Dragi Nikola, vi ste super'

"Rat nije bio uravnotežen. Priča nije tek crno-bijela i u svakom liku postoje različiti slojevi", kazala je Jolie. I redatelj Danis Tanović, koji je na konferenciji za novinstvo bio u ulozi moderatora, ustvrdio je kako film Angeline Jolie nije usmjeren ni protiv koga osim protiv rata kao takvoga.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
25-godišnja Đakovčanka

Matea Matković pjevala je u Teškoj industriji pa otišla na 'Zvezde Granda': 'Rasplakala se jesam, ali sve je to prirodno'

Play ponuda

Više s weba