Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
'DOBRODOŠLI U KLUB'

Pogledajte pripreme za Sevkinu turneju

Severina definitivno ne može markirati sa satova svojih proba, a prema ekskluzivnim snimkama iz Slovenije koje donosimo, pjevačica je očito već spremna za turneju. Saznali smo što se događa u 4 zida ekskluzivnog Severinina kluba u koji smo mi bili itekako dobrodošli.

RTL/ 14.3.2013. u 18:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Exkluziv Magazin je na poziv balkanske dive Severine ušao u klub nekolicine koji su zavirili na probe za njenu nadolazeću turneju.

Severina se prepustila u sigurne ruke slovenske ekipe, pa uz Tomaža Pandura - koji nosi redateljsku palicu - plesnu koreografiju potpisuje Anže Škrube.

"Plešem i u Europi i u Americi i sad sam došao za ovaj projekt. Nisam znao kako ćemo raditi show, ali bas je super. Ovo će biti nešto drugo", izjavo je Anže Škrube.

"Veselimo se i radujemo kao mala djeca. Svi smo uzbuđeni. Ne znam koja mi je ovo turneja u životu, ali to će biti nešto najljepše što će mi se na pozornici desiti", kaže Severina.

A dogodit će se ista ta ljepota i svima koji odluče doći na ovaj domaći glazbeno-scenski spektakl. Prvi koncert zakazan je za 23. ožujka u Rijeci.

O šefici - ženi, majci, kraljici koja sve to doista i jest, svi imaju samo riječi hvale, no njena je uvijek zadnja.

Ostalo je još devet dana do, već sada, medijski najpopraćenije turneje neke balkanske zvijezde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ove ekskluzivne snimke slobodno pogledajte još koji put, jer vjerujte, niste vi jedini koje je uhvatio Severinitis - nova ljubavna groznica na glazbenoj sceni.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
jedinstvena pojava

Vratila se Ivana Brkić! Gdje je bila?

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba