Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
ŽIVOT NA VISOKOJ NOZI

Pogledajte Severinin raj vrijedan 2,5 milijuna eura!

Kad nam je Severina u ekskluzivnom intervjuu otkrila da uskoro odlazi na salaš, mislila je na velebno imanje koje je za nju i sina Aleksnadra dao izgraditi Milan Popović. U novoj Severininoj rezidenciji pobrojali smo sobe, kupaonice, teretane i druge zvjezdane kutke.

RTL/ 27.6.2012. u 18:09
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

U salašu vrijednom čak dva i pol milijuna eura mir je pronašla Severina sa svoja dva najvažnija muškarca u životu - zaručnikom MilanomPopovićem i sinom Aleksandrom.

Srpski kralj „bakra“ za svoju je obitelj želio najbolje, te je novi dom uredio tako da svaka soba ima svoju kupaonicu, koja umjesto tuš kabina krije retro kade. Podsjetimo se baš one koja se pojavila u Severininu spotu za pjesmu Brad Pitt. Upravo je ova gesta brižnog oca Severinu oborila s nogu.

"Ići ćemo na naš salaš, joj nisam to baš smjela reći...odmarat ćemo tamo 10, 15 dana, a onda ćemo na more", rekla je Severina.

Debeli hlad oko njihova nova doma, definitivno je bolji izbor za četveromjesečnog Aleksandra. A nova retro kuhinja čeka mamu Severinu, koja će u njoj praviti prve kašice svome sinu jedincu.

Osim prostrane kuhinje, salaš u podrumu krije teretanu vrijednu 60.000 eura i saunu. Ispred kuće Milan je dao napraviti teniski i košarkaški teren te veliki bazen. Sve kako bi ugodio najmilijima.

U društvu svojih dečkiju, splitska će pjevačica u njihovu novom obiteljskom gnijezdu uživati u svojoj novoj životnoj ulozi.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
u njihovu ljubav vjerovali mnogi

Zašto su Marijana i Nemeš odlučili jedno drugom reći 'zbogom'?

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba