Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Pravi gospodin

Pogledajte što je Chris Martin odgovorio obožavateljici koja mu je ponudila seks

Pjevač Chris Martin najavio je kako ovih dana Coldplay širi samo ljubav, no čini se kako ga je jedna obožavateljica prilično ozbiljno shvatila ponudivši mu seks usred koncerta

Vijesti.hr/ 11.8.2016. u 11:02
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Vodeći član grupe Coldplay, Chris Martin dobio je neobičnu ponudu na svom koncertu u Pittsburghu. Jedna od obožavateljica šokirala ga je kad ga je zamolila za seks. Netom prije nego što je počeo pjevati pjesmu "Everglow" s albuma "A Head Full of Dreams" iz 2015., jedna prilično izravna obožavateljica je povikala: "Poje** me, Chris!" 

Nakon kratke zbunjenosti pri kojoj je izgledao kao školarac, odgovorio joj je kao pravi gospodin: "To je ljupka ponuda... Trebao bih te prvo izvesti na večeru, znaš? Morat ćeš predložiti dobro mjesto u Pittsburghu. Seksualne stvari na stranu, svirajmo pjesmu. Wow, osjećam se kao da mi je 15 godina!" Iako nije prihvatio ponudu, Chris je proteklih dana rekao kako Coldplay "širi ljubav ovih dana", ali je očito kako nije mislio na takvu ljubav.

"Kad sam bio klinac, uvijek sam mislio: 'Čovječe, ljudi trube o ljubavi, ali što to znači?' Ili bih slušao 'Imagine' od Johna Lennona i pomislio: 'Ovo mi se čini kao prazna poruka'. No, kako starim, pjesma 'Imagine' mi odjekuje sve više i više i koncept pristupa bilo čemu s ljubavlju mi se čini kako dobro funkcionira." 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
NERIJEŠEN MISTERIJ

Detektiv otkrio: Filip Kapisoda nije ubio Kseniju Pajčin iz razloga kojeg svi navode

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba