Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
pred našim kamerama

Pogledajte što je Vlatka Pokos savjetovala našem premijeru!

Vlatka Pokos u nikad izazovnijoj haljini! Pjevačica i voditeljica prošlog je vikenda na jazz festivalu oduševila svojim izgledom. Našem Vinku Pajiću otkrila je da se nema namjeru udavati te da će se i ovog ljeta na nekoj skrivenoj plaži kupati u toplesu. A imala je Vlatka i nekoliko dobrih savjeta za našeg premijera.

RTL/ 26.5.2014. u 18:10
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Mnogi će se složiti kako je u glazbi sadržana sva mudrost i ljepota života. Glazba krijepi i oživljava, a zna to dobro i VlatkaPokos koja je ovog vikenda posjetitelje osmog Brass festivala u Velikoj Gorici povela na jedno čarobno glazbeno putovanje. Šarmantna Vlatka primila se voditeljske palice plijenivši pozornost u izazovnoj haljini koja je više otkrivala nego skrivala.

"Ovo je od moje najdraže kreatorice i prijateljice MatijeVuice. Ovu haljinu možete očekivati da ću odjenuti dosta puta", rekla je Vlatka.

A možda u njoj zablista i na vjenčanju!?

"Ako ću se ikad ponovno udavati, u to sumnjam, nemam pojma, ne znaš nikad u životu što te čeka. Ako... Onda će mi Matija raditi haljinu za vjenčanje. To je sigurno", dodala je. 

Iako je inače razgovorljiva Vlatka postaje škrta na riječima kad je u pitanju ljubav.

"Ne bi priznala ni na mukama! Neću javno govoriti o svom privatnom životu. Trenutno sam, između ostaloga, vedra, vesela. Jer imam jako puno posla. I treba platiti taj fakultet", kaže.

Fakultet turističkog menadžmenta na kojem je jedna od najboljih studentica!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Sve je pod kontrolom. U biti ovaj ljetni semestar munjevitom brzinom proleti. A meni se obično dogodi da imam dosta posla u ovom razdoblju tako da mi je dosta naporno sve uskladiti ali još uvijek sam štreberica", rekla je.

Nedavno se našalila da puca na mjesto ministrice turizma, no čini se da joj je draže jedno drugo radno mjesto.

"Hrvatska turistička zajednica. Ili Turistička zajednica Grada Zagreba. Ali ne bih željela konkurirati mojoj dragoj prijateljici Martini Bienenfeld kojoj ovom prilikom čestitam na novoj funkciji. Mislim da je ona savršeni izbor za tu poziciju. Želim joj puno uspjeha", rekla je Vlatka.

U nedavnim poplavama koje su ujedinile Balkan isplivalo je mnogo heroja koji nesebično pomažu stradalima, a jedan takav našoj je Vlatki posebno prirastao srcu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Upravo se čita

Image
IZ LJUBAV JE NA SELU

Dragana je svestrana žena - majka je, taksistica, a mišiće bilda u teretani: 'Volim direktno, kod mene nema igrica'

"Moram priznati da me oduševio NovakĐoković. Inače ga volim jer je strastven i topao. I baš me dirnulo to njegovo - iz poplave se rodila Jugoslavija. Naravno, to je u jednom simboličnom smislu - da svi narodi na ovom području trebaju živjeti u ljubavi i međusobno si pomagati. Ja se slažem s tim", kaže.

Ne znamo slaže li se pjevačica s potezima premijera Milanovića, no svoje mišljenje o njemu itekako ima! A Zokiju je pred našim kamerama dala i nekoliko dobronamjernih savjeta.

"Nema osjećaja za komunikaciju, javnu. I mislim da bi na tome trebao poraditi. Jer to se može naučiti. Mislim da je to jedan od njegovih većih problema. Da on ne uspjeva naglasiti ono kvalitetno što ima i što radi. Stalno je u nekom sukobu sa svijetom", rekla je.

Najtoplije razdoblje u godini samo što nije počelo, a Vlatka će i ovo ljeto provesti kupajući se na plažama diljem Dalmacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Negdje od Kornata prema Dubrovniku. Hvar, Split, Čiovo. Neizbježni Čiovo je u mom srcu. I Trogir", otkrila je.

A da li se voli kupati u toplesu?

"O da, ali da nitko ne vidi.Pa najljepše se kupati u toplesu i gol. To je prekrasan osjećaj. Divan spoj s prirodom. Ali to stvarno moraš otići na pustu plažu s brodom gdje nikog nema", zaključila je Vlatka.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Zanosna Trogiranka

Playboyjeva zečica Ena vas zove na bazene!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba