Ostalo

Pogledajte što radi najseksipilnija Hrvatica

Jedna od najzaposlenijih domaćih ljepotica, Tina Katanić, ispričala je za Exkluziv Vikend čime se ovih dana bavi, a i prokomentirala je aktualni modni skandal vezan za Zadar Fashion Nights.

RTL
29.01.2012 17:23

Tini Katanić posao cvate kao da je proljeće. Marljiva Tina juri na sve strane i još ju je jedna modna kuća uvukla u svoje redove.

Osim što se iza njena lica krije još nekoliko tvrtki, prošle je godine pokorila i kinesko tržište. U samo tjedan dana u Šangaju je uspjela zasjeniti ne samo sve manekenke već i donje rublje koje je nosila.

No, na veliku žalost vjernih obožavatelja, Tina će još neko vrijeme ostati zakopčana do grla. Ali barem posla ima preko glave.

Ipak, nije sve uvijek išlo tako glatko. Skandal oko izbora kraljice Hrvatske u kojem je direkcija umjesto pobjednice u Berlin poslala Tinu povlačio se po svim medijima.

Baš kao i ovaj aktualni vezan za Zadar Fashion Nights u kojem manekenke prozivaju organizatorice Aleksandru Grdić i Stefany Hohnjec zbog neisplaćenog honorara. U takvim se situacijama znala naći i Tina.

"To je sve umjetnički kreativan posao. Ja sam za sada zadovoljna i evo, radim puno, dobro je. Naravno imala sam i ja loših iskustava i neplaćanja, ali sva sreća više je bilo dobrih iskustava", zaključila je Tina.