Play ponuda
Play ponuda
Tara je najveća zvijezda

Pogledajte tko je sve ušao u Big Brother kuću

Započela je britanska inačice Celebrity Big Brother, koja bi prema riječima tamošnjih medija trebala biti najglamuroznija sezona ovog reality showa do sada.

Image
rtl.hr/ 19.8.2011. u 10:10
Play ponuda

Popularna američka glumica Tara Reid, reality zvijezde Kerry Katona i Amy Childs te bivša supruga Davida Hasselhoffa Pamela Bach čine samo dio zvjezdanih stanara ovogodišnjeg britanskog Celebrity Big Brothera, koji je započeo u četvrtak navečer.

Neposredno prije samog početka ovogodišnjeg Celebrity Big Brothera javile su se špekulacije da će glumica Pamela Anderson i glazbenik Bobby Brown u četvrtak ući u izolaciju, no očito je sve bila patka.

Izostale su prave zvijezde, pa je umjesto umjjesto prsate glumice Pamele Anderson u Kuću ušla njezina manje poznata imenjakinja - Bach.

U moru reality zvjezdica, bivših pjevačica i supruga slavnih i bogatih, ovogodišnju krvnu sliku Celebrity Big Brothera poboljšala je tek udana Amerikanka Tara Reid.

Glumica najpoznatija po ulozi u filmu Američka pita inače je sklona skandalima, pa se gledatelji nadaju da se lijepa Tara neće odreći starih navika.

Ona je mamila poglede u kratkoj i prozirnoj crnoj haljnici, dok je Kerry Katona odmah iskazala svoje oduševljenje rekavši kako joj je divno i jedva čeka izolaciju.

"Jako sam glasna i hiperaktivna. Nikada nećete znati što možete očekivati od mene," poručila je lijepa reality zvijezda prije ulaska u BB kuću.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
zašto bi bila obučena

Khloe Kardashian potpuno gola (opet): ovoga puta grudi u prvom planu

Play ponuda

Više s weba