Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
SUĐENJE DESETLJEĆA

Pogledajte trailer filma o suđenju Deppa i Heard: Naočale i kosa u repu ne čine Johnnyja, a Amber je sasvim druga osoba

Radnja filma se ne odvija isključivo u sudnici već prikazuje scene nasilja, Deppa i njegove reakcije na izjave Amber Heard te reakcije fanova

Image
Foto: Screenshot YouTube
RTL.hr/ 30.9.2022. u 22:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Na YouTubeu je objavljen trailer za igrani film 'Hot Take: The Depp/Heard Trial' koji će dočarati suđenje Johnnyja Deppa i njegove bivše supruge Amber Heard. Riječ je bila o suđenju za klevetu zbog članka objavljenog u Washington Postu 2018. godine, u kojem je se Heard predstavila kao žrtvu obiteljskog nasilja, iako nigdje nije navela Deppovo ime. Film o suđenju desetljeća je režirala Sara Lohman.

Poznatog glumca Deppa utjelovio je Mark Hapka, njegovu nekadašnju suprugu i kolegicu heard glumi Megan Davis. S druge strane, Mary Carrig je glumila odvjetnicu glumice Heard, Elaine Bredehoft, a Melissa Marty Deppovu odvjetnicu Camille Vasquez.

Ipak, film se ne bazira samo na scenama iz sudnice u Fairfaxu, Virginiji, već rekonstruirane scene zlostavljanja, reakcije Johnnyja Deppa na komentare njegove bivše supruge, baš kao i reakcije obožavatelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Podsjećamo kako je Amber Heard na sudu tvrdila kako je Depp fizički i seksualno zlostavljao u nekoliko navrata. Unatoč tim tvrdnjama, Heard je proglašena krivom, a Depp je na kraju dobio spor.

Treba istaknuti kako je povodom ovom suđenju bila kleveta iznesena u članku objavljenom u The Washington Postu iz 2018. godine. Nije navelo glumčevo ime, ali čak i oni koji nisu pratili njihov odnos, znali su kako su bili u braku kratkog vijeka tako da je bilo jasno o kome se piše kao o obiteljskom zlostavljaču. Deppovi odvjetnici su jasno istaknuli kako da se Heard referirala na njega.

Upravo se čita

Image
Večera za 5 na selu

Dubravko iznenadio goste: 'Spavao sam s više od tisuću žena, moguće da imam puno potomaka po zemaljskoj kugli'

Inače, Depp i Heard vjenčali su se u veljači 2015. godine, a razveli su se u siječnju 2017. godine.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
ZVUČI ČUDNO, ALI...

Riješen misterij: Jesu li glumice Jana Bjelica i Marta Bjelica iz serije "Močvara" sestre?

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba