Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
bez dlake na jeziku

Pogledajte urnebesni intervju američkog komičara s Bradom Pittom

Brad Pitt bio je glavni protagonist talk showa američkog komičara Zacka Galifianakisa, koji ga je ispitivao zaista neobična i provokantna pitanja s kojima se glumac dosad još sigurno nije susreo, a cijela je situacija ispala poprilično smiješna.

Image

Brad Pitt, Zack Galfianakis

Foto: Screenshot
RTL/ 24.10.2014. u 11:14
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

50-godišnji Brad Pitt najnovija je zvijezda talk showa Between Two Ferns koji vodi američki komičar, 45-godišnji Zack Galifianakis, poznat po ulozi u trilogiji 'Mamurluk', koji ga je ispitivao zaista neobična i provokantna pitanja s kojima se glumac dosad još sigurno nije susreo, a cijela je situacija ispala poprilično smiješna. 

Zašto glumiš u toliko filmova u kojima tvoj lik mrzi naciste, a izgledaš poput Hitlerova dvojnika - samo je jedno od provokantnih pitanja na koja poznati glumac nije imao spreman odgovor.

Ipak, najviše se istaknula provokacija u sklopu koje ga je Zack upitao je li se zaljubio u Angelinu Jolie na prvi pogled, kao što se Ross u Rachel u američkoj humorističnoj seriji 'Prijatelji', u kojoj je jednu od glavnih uloga imala Bradova bivša djevojka Jennifer Aniston. Brad je ostao bez reakcije, a nakon nekoliko trenutaka šutnje, Zack je upalio naslovnu pjesmu serije 'I'll Be There For You', dodatno začinivši Bradovu neugodnu situaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Sve je zaokružio posljednjim pitanjem koje je glasilo: ''Misliš li da se ljudi možda previše fokusiraju na tvoj izgled pa stoga ni ne primjete koliko si ustvari loš glumac?''

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Oduševila izgledom

Rozga u srebrnoj haljini poput australske 'džepne Venere'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba