Ostalo

Pogledajte video hrvatskih fanova Justina Biebera!

Video s tisuću Beliebera, koji su se okupili ispred zagrebačkog MSU-a, uskoro će biti poslan Justinu Bieberu u nadi da će zbog njega i Hrvatsku uvrstiti u svoju svjetsku turneju!

RTL
18.03.2012 16:18

Nakon što se ispred zagrebačkog MSU-a okupilo tisuću Beliebera s pozivom Justinu Bieberu , naš video je gotov!

Na snimanje poziva mladom pjevaču da dođe u Hrvatsku došlo je čak tisuću obožavatelja iz cijele regije, a nezaboravno druženje urodilo je spotom kojeg šaljemo Justinu, u nadi da će svoje obožavatelje, odnosno, Beliebere , poslušati i napraviti koncert u Zagrebu.

Neka netko nakon ovoga kaže kako Belibera nema među nama. RTL-ova Facebook akcija "Justine, hrvatski sine", u rekordnom je roku ujedinila sve ove fanove, odlučne u borbi za svoj san.

Kako je došlo do ove zaluđenosti? Siromašni dečko iz Kanade svoje je snimke pjevanja stavio na Youtube. Zamijetio ga je Usher, a sve ostalo je povijest. Obožavatelji tvrde, Justin je za njih mnogo više od samo pjevača. Primjer kako ostati skroman unatoč svoj slavi koja se teško može dočarati riječima.

Njihov je trenutno najveći san pridobiti Justina da u svoju turneju uvrsti i Hrvatsku jer on je toliko više od samo pjevača kojeg vole. Postao je kult obožavanja, idol i tvorac trendova. Od toliko puta komentirane frizure,
do cjelokupnog imidža.

Njegovi su spotovi najpopularniji na Youtubeu, a dokumentarac "Never Say Never" jedan od najgledanijih ikada. Roditelji su se već nagledali zaluđenosti zvijezdama, ali priznaju, Biberomanija je svijet za sebe.

Nije lako biti Beliber jer Justin osim milijuna poklonika ima nekoliko puta više mrzitelja. No, obožavateljice su se naučile - treba biti pozitivan, voljeti svog idola bez obzira na sve i ne obazirati se na sve te silne hejtere.

Justin Bieber postao je poznat po tome da se voli družiti s obožavateljima i nakon koncerta. Samo još jedan razlog zašto je, kunu se - zauvijek, zaludio toliko obožavateljice diljem planete.

Evo kako bi to izgledalo u Zagrebu - kartonski Justin nije preživio ni tri sekunde, a mi ne želimo jadnog dečka preplašiti, već samo pozvati. Beliberi, svaka vam čast. Bolju pozivnicu od ove niste mogli napraviti, a mi vam jamčimo da će je uskoro pogledati Justin - glavom i bradom!