Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
'aleksandar je pravi dalmatinac'

Pogledajte zbog čega se Severina pokupila s intervjua!

Severina nam je otkrila kakve sve kupaće kosime skriva njezin ormar, ali i iskreno priznala da baš i ne pliva najbolje. Ipak, nije sve prošlo u opuštenom tonu. Pogledajte zašto se kraljica estrade pokupila s intervjua!

RTL/ 21.7.2014. u 18:13
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Kraljica estrade stigla je u Makarsku! Iako je punila arene, Severini nikada nije bilo bitno u kojem će ambijentu pjevati, samo da je dobra zabava.

"Volim sve prostore od dvorana, šatora, klubova pa do nekih malih privatnih prostora za malo ljudi. Zapravo sam sretna što imam repertoar koji je prilagođen, koji se može pjevati bilo gdje", kazala je Severina.

Repertoar će upotpuniti i novom pjesmom Uno momento. Sudeći po fotografijama sa snimanja spota očekuje nas ponovno neočekivano izdanje - seksi Splićanka koja doslovno pali sve pred sobom.

"Bilo je zanimljivo. Mislim, umoriš se, 24 sata smo snimali. Od 7 ujutro do 6 sati drugi dan ujutro, ali to je inače tako na spotovima. Jedino kada sam bila trudna, onda smo dva dana simali", otkrila je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Image
Foto: Facebook/Maira Netz
Image
Facebook/Maira Netz

Umor je zasigurno bio izdržljiviji jer je Severina uspjela napuniti baterije na odmoru u Zadru gdje je uživala sa dvogodišnjim sinom Aleksandrom koji more jednostavno obožava.

"On baš gušta, on baš voli more. Morski je tip, Dalmatinac je ", dodala je.

Upravo se čita

Image
OD PONEDJELJKA DO PETKA U 20.15 SATI

Vrijeme je za delicije iz Karlovačke županije! Uslast!

Uz mamu maleni Aleksandar je zavolio morske radosti. Očekivano za kupanje, Severina uvijek odabere skrivenije plaže sa manje ljudi.

"Čini mi se da plivam dobro, ali zapravo plivam smiješno. Uvijek mi neki dio tijela viri ili nešto, krivo uzimam dah, ali meni se čini da je to skroz zgodno još nisam potonula. Živa sam, znači, dobra sam", rekla je kroz smijeh.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Možda plivanjem ne oduzima dah kupačima, ali dok se sunča - to je druga priča. Iako je prvobitno rekla da ima samo crni kupaći kostim, brzo se predomislila.

"Imam dva morska, jedan gusarski i skupa s njim imam i maramu, onda imam jedan čak kožni smeđi... U mene ima svakakvih kostima", izjavila je.

Top pjevačica je priuštila pravu zabavu svim okupljenima u Makarskoj, no iako će najnoviji singl promovirati putem svoje Facebook stranice, kaže kako nije ljubiteljica društvenih mreža, a ni čuda nove tehnologije. O tome se brinu njeni administratori.

"Kada sam se vraćala s koncerta u Vodicama prošlo ljeto, otkrila sam prvo onu kameru šta se slikaju 'selfiji', a još se tada to nije zvalo selfie i onda sam ja to poslala tu sliku ovim iz fan kluba s Facebooka i oni su dolje napisali autoportret. Ja im kažem da smo mi imali preteću 'selfija', a ni nismo znali da se to zove selfie", prepričala je anegdotu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

A upravo ti selfiji najviše zabavljaju njenu publiku, no vjerujemo da će isto tako obožavatelji reagirati i na novi album kojeg će uskoro i objaviti.

"Završavamo album, završila sam duet s jednim prekrasnim pjevačem koji se zove Saša Matić. Imam i još jednu pjesmu, još jedan duet, vjerojatno ću izdat svoju ploču  i ploču dueta paralelno kako sam krenula. Šta ću kad mi se pjesme sviđaju, onda im moram otpjevat", priznala je.

Sudeći po planovima, Severinu čeka dugo radno ljeto, a na pitanje je li njezino srce ponovno zauzeto - intervju je naglo završio. 

Pogledajte kako je Seve okončala intervju!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
DRAMA KOD SUSJEDA

Tko je žena o kojoj bruji cijela regija? Milica Pavlović našla se usred neviđenog skandala, glazbena scena je na nogama!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba