Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
otkrila kako njeguje svoje tijelo

Pokos: 'Jedna sam od rijetkih Hrvatica koja se nije podvrgla estetskim zahvatima'

Vlatka Pokos je u intervjuu za Story.hr rekla kako se na ženi njezinih godina itekako vidi njeguje li se i kakvim načinom života živi. Tvrdi da je jedna od rijetkih, ako ne i jedina žena iznad 35 u Hrvatskoj, koja se nije podvrgnula nikakvim estetskim tretmanima

Image

Vlatka Pokos

Foto: Davor Visnjic/PIXSELL
I.H./ 23.4.2015. u 11:18
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Vlatka Pokos odnedavno je zaštitno lice ekskluzivne američke kozmetike Priori, a za Story.hr. ispričala je kako je došlo do suradnje te kako njeguje svoje tijelo.

"Kada govorimo o ljepoti žene, jako je važno da s godinama pronađe unutarnju ravnotežu i da bude zadovoljna svojim životom. Ljepota doista dolazi iznutra, zato neke žene lijepo stare, a neke ne. Ja sam oduvijek koristila kvalitetnu kozmetiku, njegovala se i zdravo živjela.
S godinama žene bi isto tako trebale koristiti manje šminke, a ne više.

Primjerice, ovi puderi njeguju lice i idealni su jer ne zahtjevaju podlogu i postojani su, što je važno zaposlenim ženama koje cijeli dan žele izgledati lijepo i svježe, a i kozmetika je koja u sebi sadrži prirodne antioksidanse", pojasnila je Vlatka za Story.hr.

"Na ženi mojih godina itekako se vidi njeguje li se i kakvim načinom života živi. Mislim da sam jedna od rijetkih, ako ne i jedina žena iznad 35 u Hrvatskoj, koja se nije podvrgnula nikakvim estetskim tretmanima.

Izgled dugujem isključivo zdravom načinu života i njezi kvalitetnim kremama. Dakako da je bitna prehrana i unutarnji rad na sebi. Ukoliko ne postignete unutarnji mir i ravnotežu, ne možete izgledati lijepo, osobito ne kad prijeđete četrdesetu", dodala je 45-godišnja Pokos za Story.hr.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
ULOŽIO U GLAZBU I IMIDŽ

Sjećate se njega? DJ Krmak o kolegama turbofolkerima: 'Kad vide crveno dugme na kameri, razbježe se da ih kamera ne bi uhvatila kraj mene'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba