Play ponuda
Play ponuda
POTOM SLIJEDI OPTUŽNICA?

Pokrenuta istraga zbog fotki gole Kate

Časopis Closer, koji sočnim reportažama prati poznate i slavne, objavio je lani u rujnu seriju fotografija vojvotkinje u toplesu na odmoru na jugu Francuske, što je razjarilo veliki dio britanske javnosti.

Image
M.B./Hina/ 25.4.2013. u 7:07
Play ponuda

PARIZ - Protiv francuskog izdavača tabloida Closer pokrenuta je istraga jer je objavom fotografija vojvotkinje od Cambridgea KateMiddleton u toplesu prekršio njezino pravo na privatnost, rekao je u srijedu izvor iz francuskog pravosuđa.

Časopis Closer, koji sočnim reportažama prati poznate i slavne, objavio je lani u rujnu seriju fotografija vojvotkinje u toplesu na odmoru na jugu Francuske, što je razjarilo veliki dio britanske javnosti. Petnaestak fotografija prikazuje Kate Middleton i njezina supruga princa Williama kako se sunčaju na terasi, a na nekoliko snimaka vojvotkinja je u toplesu.

Fotograf koji je prošlog ljeta napravio fotografije vojvotkinje te regionalni dnevnik La Provence koji je objavio fotografije s istog odmora također su pod istragom, što je u Francuskoj posljednji korak prije podizanja optužnice, kazao je izvor.

Magazin Closer dio je izdavačke tvrtke Mondadori, bivšeg talijanskog premijera Silvija Berlusconija i njegove obitelji.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Oglasio se menadžer

Darko Lazić vozio pod utjecajem narkotika? 'Pogrešno je uzeo čašu u kojoj je bio kokain'

Play ponuda

Više s weba