Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
SPREMA IZNENAĐENJE

Policija zamalo uhitila Madonnu zbog simuliranja masturbacije: 'Vidite kako sam vam utrla put, ku*e?'

Madonna nikada nije ni prestala s pomicanjem granica pop glazbe, a upravo zahvaljujući tome smatra kako je utrla put mnogim današnjim glazbenicama

Image
Foto: Profimedia
L. K./ 5.7.2022. u 12:15
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Čast za utjelovljenje Madonne u novom biografskom filmu o životu kraljice popa pripala je 28-godišnjoj glumici Juliji Garner koju mnogi znaju kao zvijezdu serije Ozark. Kako bi izbjegla moguće nesporazume ili nedovoljno razumijevanje određenih dijelova njezinog života kao i događaja koji su je pratili, pjevačica je odlučila biti prisutna cijelo vrijeme dok je trajalo pisanje scenarija, a navodno ima želju da bude i redateljica tog filma. Inače, ovaj film je trenutno u fazi produkcije.

Pretjerano samopouzdana Madonna samu je sebe hvalila te je istaknula kako je upravo ona sama vrlo važna figura u pop kulturi kada je riječ o pomicanju granica umjetnosti. Prema njezinim riječima, upravo su te granice koje je ona pomaknula i to na samom početku svoje karijere utrle put velikim pop zvijezdama današnjice kao što su Miley Cyrus, Dua Lipa, Katy Perry

Rad na filmu budi joj razne uspomene pa se tako 63-godišnja Madonna, prisjetila kako je zamalo bila uhićena zbog simuliranja masturbacije na svojoj turneji Blonde Ambition 1990. godine.

"Policija mi je prijetila da će me uhititi tri puta dok sam putovala svijetom pjevajući 'Like A Virgin' tijekom turneje Blonde Ambition. Vatikan je otkazao sve moje nastupe u Rimu! Vidite kako sam vam utrla put, ku*e?", napisala je ispod svoje crno-bijele fotografije koju je objavila na svom službenom Instagram profilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Image
Foto: Instagram
Image
Instagram

Ovom prilikom se prisjetila i nastupa tijekom treće večeri svog nastupa u dvorani Sky Dome u Torontu, kada ju je lokalna policija upozorila i poručila joj kako pleše na granici te riskira uhićenje.

"Neću mijenjati svoj je…i show", bila je jasna i izričita sa svojim suradnicima.

Upravo se čita

Image
TO JOJ ITEKAKO ODGOVARA

Saša slavi! Nakon medenog mjeseca Bojan i ona žive odvojeno: 'Konačno sloboda!'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
POZIRANJE U TOPLESU

Bujni atributi na 'izvolite': Atraktivna Wanda Nara gotovo ništa nije prepustila mašti na plaži

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba