Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
NEMA ZIME NA ESTRADI

Pomaže li pjevačicama golotinja u karijeri i gdje je granica?

Dok vi izvlačite šalove, kape i rukavice, hrvatske pjevačice svlače sve sa sebe. Čini nam se da se Rozga i Severina natječu koja će se oskudnije odjenuti i pokazati više gole kože. Pokušali smo doznati što o obnaženim raspjevanim damama misli estrada, a što PR stručnjaci. Pomaže li im ili odmaže golotinja u karijeri?

RTL/ 9.12.2014. u 18:25
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Prave ili ne? Pitanje je to koje već mjesecima brine Hrvate. Posljednje fotografije JeleneRozge opet su zagolicale maštu - pun je grudnjak remek-djelo nekog kirurga ili samo majke prirode. No pokazivanje atributa postalo je zaštitni znak naše estrade, koja sve manje bira sredstva da bi doprla do medija, a golotinja, čini se, garantira ulazak među top izvođač.

Vođene očito dramskim idealima, naše pjevačice odavno su prestale kupovati na dječjim odjelima pa su preusku odjeću zamijenile još užom i kraćom - donjim rubljem koje ne samo da puca po šavovima, nego otkriva i više od gole kože.

"Ginekologija bilo gdje u javnosti za mene nije nešto što je pozitivno", kaže TihanaHarapinZalepungin.

No PR stručnjaci tvrde kako su upravo zvijezde poput Severine, Rozge, LaneJurčević i MajeŠuput školski primjer privlačenja pozornosti medija.

"Stručna literatura kaže tj. često će savjetovati da je bilo kakav PR dobar PR pa makar vam ispalo nešto iz haljine i ako to izađe u novinama i u mainstream medijima, na društvenim mrežama će se gledati kao PR", kaže PR stručnjakinja MilicaVučković.

Pa tako, u ime PR-a leti našim pjevačicama na sve strane. Uhvatiti se niti ne trude, jer što je izazovnije, to je bolji prolaz pjesama koje su odavno pale u drugi plan!

"Po meni je jako važno kako se osoba brendira, koji je njen imidž i kakvu sliku ona o sebi želi stvoriti i kakvu sliku o sebi želi zadržati. Neke zvijezde se ni po koju cijenu neće razgolititi niti izvoditi ne znam kakve seksi plesove, skidat se na pozornici, dok je nekima to dio imidža", kaže Vučković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Imidži poput ovih postali su svakodnevica u kojoj njihove estradne kolege, čini se, baš i ne uživaju.

"Ja mislim da je u Hrvatskoj svega previše. Em što smo mali em što nas previše ima u medijima, em što smo svi nezanimljivi, em što smo polako dosadnjikavi", kaže radijska voditeljica TatjanaJurić.

"Seks prodaje puno toga, ali brate otišli smo stvarno... Sad idemo samo na seks i samo na onaj najeftiniji humor i stvarno mislim da je to zabrinjavajuće. Već je dugo tako, ali sad nema više ničeg drugog", smatra glumac Janko PopovićVolarić.

"Nema tih para. To me često pitaju da li bi se skinula gola na filmu. Nikada do sad nisam niti ne bi, ali niti osuđujem. To je pitanje vaših osobnih stavova", kaže glumica MilaElegović.

A sudeći prema situaciji u medijima, stav se mjeri veličinom grudi i količinom golotinje. Kratka suknja više nije in - nosi se gola koža!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Upravo se čita

Image
SVAKA ČAST

ČESTITKE! Petra Meštrić iz 'Braka na prvu' i službeno postala doktorica: 'Uzbuđena sam i sretna'

"Uvijek kad pomislimo na seksepil, u tim pričama ne možemo izbjeći Severinu u tom kontekstu. Ali ona od početka gradi svoju karijeru na svom izgledu i seksepilu. S druge strane imamo Ninu Badrić koja više radi na kvaliteti i sadržaju", kaže Vučković.

No nije sve tako crno u svijetu golotinje. Kvalitetna su to tijela na koja se mogu ugledati i svjetske zvijezde. Pa u moru depresivnih vijesti, moramo se složiti - malo više golotinje može nam samo uljepšati dane! Tko voli - nek izvoli!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
ZAPLAKALA

Najljepša bosanskohercegovačka voditeljica zaručila se nakon deset godina veze: Zbog partnera preselila u Gruziju

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba