Ostalo

Ponovno meta izrugivanja: Kim Kardashian u uskoj haljini nije se mogla popeti uz stepenice

Na snimci, koju je dosad pregledalo više od šest milijuna ljudi, vidi se kako Kim skakuće po stepenicama, a potom jedva ulazi u automobil

RTL.hr
27.09.2022 14:00

Kim Kardashian ovih dana boravi u Milanu gdje se održava Tjedan mode, a njezina snimka nastala u subotu postala je pravi hit na društvenim mrežama.

Reality zvijezda na događaj je stigla u uskoj, srebrnoj haljini brenda Dolce&Gabbana. Uz to je iskombinirala srebrne štikle. No modna kombinacija Kardashianki je otežala hodanje po stepenicama.

Na snimci, koju je dosad pregledalo više od šest milijuna ljudi, vidi se kako Kim skakuće po stepenicama, a potom jedva ulazi u automobil. Kada je sjela na sjedalo, Kim se namjestila u ležeći položaj.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

I dok su neki bili oduševljeni time što će sve Kim napraviti zbog mode i izgleda, drugi nisu odobravali njezin nepraktičan outfit.

"Je li uopće mogla otići na WC?", "Ajme, Kim, što sve nećeš napraviti za ljepotu", "Možda si trebala malo podići haljinu pa bi lakše prošla stepenice", neki su od komentara ispod videa.

Podsjetimo, ranije ove godine tijekom gostovanja u The Ellen DeGeneres Showu Kim je izjavila da će nositi "doslovno bilo što" tijekom izlazaka.

"Nije me briga koliko mi je neudobno, koliko dugo ću to nositi, hoću li morati nositi pelenu da ne idem na WC... Nije me briga što moram napraviti da izgledam dobro", poručila je osnivačica brenda Skims.

Među njenim ekstremnijim modnim kombinacijama je ona s Met Gale, kad joj je crna kreacija Balenciage pokrivala i glavu, ali i plava haljina iste modne kuće koju je nosila na zabavi Vanity Faira povodom dodjele Oscara.