Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Borba za dijete

Popović o Severini: Diva radije daje sina dadilji nego meni

'Kad je diva nedavno bila sedam dana u Brazilu, dijete je četiri dana bilo sa mnom, a tri dana s dadiljom. Zar nije bolje da dijete bude s ocem?' pitao se poduzetnik Popović.

Image
I.H./ 8.8.2014. u 20:41
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Milan Popović se srpskim medijima požalio kako ne provodi dovoljno vremena s malenim Aleksandrom, tj. da mu Severina ne dozvoljava da provede s djetetom sat dulje od onoga što je sud odredio.

"Majka inzistira na tome da se pridržavamo presude i da ja mogu viđati dijete samo u terminima koje je sud odredio. Kategorički se protivi tome da s njim provedem ijedan sat dulje od onoga što stoji u presudi", kazao je Milan za Blic.rs.

Sa sinom je proveo nekoliko dana godišnjeg na Cipru, a ovaj tjedan ga je vratio majci u Zagreb.

"Sin je sa mnom bio na odmoru u terminu koji je određen sudskom presudom, a ne zato jer diva ima srca pa dozvoljava da dijete bude s ocem dok ona radi", objasnio je Popović.

"Prije nego što smo otišli na more morao sam Aleksandra vratiti majci na jedan dan. To sam napravio jer sam po odluci suda imao pravo s njim provesti četiri dana pa je jedan dan bio određen za majku, nakon čega je došao red za odmor sa mnom. Za dijete je naporno da prelazi veliki broj kilometara jer diva i ja ne živimo u istom gradu", dodao je Popović naglasivši kako Aleksandar pati zbog loše komunikacije između roditelja.

"Kad je diva nedavno bila sedam dana u Brazilu, dijete je četiri dana bilo sa mnom, a tri dana s dadiljom. Zar nije bolje da dijete bude s ocem?" dodao je poduzetnik.

Kazao je kako nema ništa protiv odluke suda, ali smatra da bi Seve mogla dopustiti da sin bude s njim više od četiri dana ako je ona na turneji ili putovanjima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Samo želim biti s djetetom kad je ona spriječena", rekao je Popović.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Bollywood na jugu

Romantične scene u Dubrovniku: Indijske zvijezde snimaju film u staroj gradskoj jezgri, sve pršti od romantike

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba