Ostalo

Popularna pjevačica iznenadila fanove: Objavila novi spot, a u njemu otkrila da je trudna

Katy Perry je objavila kako čeka svoje prvo dijete sa zaručnikom Orlandom Bloomom, a fanovi su je zatrpali čestitkama

Tabloid.hr
05.03.2020 09:55

Pjevačica Katy Perry objavila je spot za novu pjesmu " Never Worn White ", a osim što su fanovi jedva dočekali poslušati što im je spremila, saznali su i sretne vijesti da je trudna .

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Iako je već u najavi spota otkrila trbuščić, nitko nije pomislio da je zaista trudna, nosamo je jednomscenom ugasila sve sumnje. Riječ je o sceni na kraju spota gdje je pozirala u poluprozirnoj haljinici s rukama položenim na trbuh.

U tekstu se pjevačica obraća zaručniku kojem priznaje kako se zaista želi udati za njega, a mnogi su se pitali zašto pjeva "Never Worn White" (nikada nisam nosila bijelo) kada se prije 10 godina udala za Russela Branda. No, tada je nosila sivu vjenčanicu.

Pjevačica je i na Instagramu objavila isječak spota u čijem je opisu napisala: "Reći ću samo da ću ovo ljeti biti prilično zauzeta ".

Katy i Orlando zajedno su od 2016., a zaručeni su od veljače prošle godine. Glumac već ima jedno dijete s manekenkom Mirandom Kerr , ali je nedavno otkrio kako bi volio imati još djece. Čini se da će mu se želja sada i ostvariti.

Ono što je zaintrigiralo hrvatske fanove je činjenica da bi glumac uskoro mogao doći u Dubrovnikzajedno s kolegicom Carom Delevingne i to zbog snimanja druge sezone serije "Carnival Row".