Ostalo

Popularne su iako odstupaju od standarda Hollywooda

Seks danas prodaje sve, ali neke poznate dame svjetskog šoubiznisa ipak su izbjegle taj trend, ili barem tako tvrde. U današnjoj rubrici Top 5 donosimo slavne dame za koje seks prije braka ne dolazi u obzir. Neka djevičansko odbrojavanje počne!

RTL
28.04.2013 17:30

Djevičanstvo je izgubilo bitku s 21. stoljećem. Nekad ponos, danas sramota zbog koje curice sve ranije skidaju gaćice. Ali ne i slijedećih pet hollywoodskih diva koje su svoje noge držale prekrižene sve do braka, debelo prevalivši i američku punoljetnost.

Pjevačka zvijezda Taylor Swift najmlađa je i najčudnija djevica na ovoj našoj ljestvici. Naime, tek su joj 23 godine, svi osim nje pričaju da je nevina, a ujedno je smatraju I žderačicom muškaraca.

U svom mlađahnom životu upisala je preko nekoliko burnih veza i još burnijih prekida. Dovoljno za naklapanja da Taylor muškarci ostavljaju zato što nije, recimo to tako, dovoljno darežljiva.

Upravo je komičarka Tina Fey jedna od onih koja je zavrtjela priču oko Taylorine nevinosti. A onda je morala odgovarati na pitanja o vlastitoj. Pa smo tako doznali da je nevina bila sve tamo do kraja dvadesetih. Ne toliko zbog uvjerenja koliko zbog činjenice da je, tvrdi, do braka uvijek završavala s gay muškarcima. O seksu je, do 25. godine, samo sanjala. No, s udajom su završile I njezine noćne more.

Snaga ljubavi za Celine Dion bila je jača od seksualnih mamaca. I zato je odlučila čekati do svoje 26. godine kada se udala za točno toliko starijeg Renea. No, konzumiranje braka nije išlo tako lako. Prvi put je pobjegla od straha. Sad više nije toliko bojažljiva.

Vjerovali ili ne, ali i jedna od najljepših žena svijeta čekala je svog princa. Dok joj u život nije ušetao srpski košarkaš Marko Jarić , Adriana Lima svima je pokazala sve svoje atribute, ali dala nije nikome. Udala se s 27 godina, a Marko od onda ne skida osmjeh s lica. Rezultat: dvoje djece u tri godine, a trud se I dalje nastavlja.

Rekorderka na ovoj ljestvici popularna je prijateljica Phebe , majci I ocu poznatija kao Lisa Kudrow . U seriji slobodoumna, u stvarnom životu prava čistunka. Nije htjela spavati sa svojim dečkima samo zato što to rade druge cure. Ona je čekala gospodina pravog. I dočekala ga. Udala se I prvu bračnu noć odradila s trideset i jednom godinom.

Unatoč ćudorednosti ovih dama, nevinost će se teško vratiti u kategoriju vrlina. Tim više što voajeri svih zemalja zadivljeno vire u tuđe postelje dok im se vlastite plahte gužvaju jedino u veš mašini.